AcasăAnunțuriANUNȚ PUBLIC PRIVIND DEZBATEREA PUBLICĂ

ANUNȚ PUBLIC PRIVIND DEZBATEREA PUBLICĂ

S.C. TRANS COMPANI ANDREI S.R.L. anunță publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului și a studiului de evaluare adecvată pentru proiectul „Extragerea nisipului și pietrișului în cuveta de acumulare Drăgănești – Balastiera Fălcoiu-Malu Roșu, județul Olt, amplasat pe râul Olt, mal drept, comuna Fălcoiu și comuna Mărunței, propus a fi amplasat în comuna Fălcoiu și comuna Mărunței, cuveta lacului de acumulare Drăgănești, județul Olt.

Tipul deciziei posibile, luate de Agenția pentru Protecția Mediului Olt poate fi emiterea sau respingerea acordului de mediu.

Raportul privind evaluarea impactului și studiul de evaluare adecvată pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Olt, din Slatina, str. Ion Moroșanu nr. 3, județul Olt și la SC TRANS COMPANI ANDREI SRL, din comuna Mărunței, sat Malu Roșu, str. Malu Roșu, județul Olt, în zilele de luni-vineri, între orele 8.00-14.00.

Documentele menționate sunt disponibile și la următoarea adresă de internet http://apmot.anpm.ro;

Dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului și a Studiului de evaluare adecvată va alea loc la sediul primăriei din comuna Fălcoiu, județul Olt, în data de 12.03.2024, începând cu orele 11.00.

Publicul interesat poate transmite, în scris, comentarii/opinii/observații, privind documentele menționate la sediul autorității competente pentru Protecția Mediului Olt, str. Ion Moroșanu nr. 3, județ Olt, până la data dezbaterii publice.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments