Azi: Marian Căruntu

În noianul de politicieni ai județului Olt, economistul Marian Căruntu este o figură distinctă. Are ceea ce se cheamă (floare rară!) educație și – mai mult decât atât – credibilitate. Educația sa provine din învățăturile celor șapte ani de acasă, precum și grație faptului că a fost un elev și un student care nu și-a ros inutil coatele prin școlile pe care le-a absolvit exemplar.

Credibilitatea sa derivă din faptul că este un întreprinzător privat de succes, care-și respectă angajații și, în ciuda dificultăților prin care trec patronii acestei țări și ai județului Olt, în special cei care fac politică veritabilă de dreapta, d-l Căruntu face eforturi mari să-și păstreze personalul din compania sa, format din oameni profesioniști și de caracter.

marian caruntu 596Echipa politică pe care Marian Căruntu a condus-o, în calitatea sa de președinte al PMP Slatina, a fost una de performanță, având în vedere că Slatina este un oraș roșu prin definiție și că PMP e un partid relativ nou, care suferă de lipsa structurilor în acest județ și, mai ales, suferă de infiltrarea unor pesediști – aflați în solda lui Darius Vâlcov – capabili oricând să deturneze partidul de pe șinele firești.

Trebuie reamintit faptul că d-l Marian Căruntu, prin seriozitate și printr-un spirit organizatoric bine pus la punct, a scos la alegerile europarlamentare un scor de aproape 10 procente, fapt care a trezit invidia pozitivă a PDL, care a obținut doar 6% și a PNL, care a întrecut cu puțin PMP Slatina. Am spus invidia pozitivă a celor două formațiuni (PDL și PNL), gândindu-mă la invidia negativă a conducerii PMP Olt, care l-a „premiat” pe Marian Căruntu, luându-i, printr-o mascaradă de ședință, funcția de președinte. Procedând așa, PMP Olt se înscrie pe lista formațiunilor nedemocratice și totalitare ale acestei țări, fapt confirmat și de comportamentul Elenei Udrea, care s-a spălat pe mâini de intelectualii din partid și care n-a luat nicio măsură în PMP Olt, în privința abuzului flagrant, prin care Marian Căruntu a fost „exmatriculat”.

Liderii centrali ai PMP își motivează neimplicarea în cazul PMP Olt, motivând (atenție!!!) că partidul pe care-l conduc nu are încă un regulament, un statut ceva, în baza căruia să poți pune capăt abuzurilor unor președinți de partid, care consideră că PMP e jucăria lor și au dreptul să acționeze discreționar oricând și oricum…

Într-un moment în care dreapta politică de la Olt se află într-o accentuată disoluție, un politician de calibrul lui Marian Căruntu, în jurul ideilor căruia se află peste 200 de tineri – foști membri PMP – ar putea fi un atu în lupta împotriva ocupației pesediste.

Rămâne de văzut cum se cristalizează unirea celor două formațiuni – PNL și PDL – pentru ca, la un moment dat, oastea victorioasă, condusă de Marian Căruntu, să intre în luptă și să pună umărul la acest război al dreptei care are ca obiectiv victoria unui candidat pentru fotoliul de la Cotroceni.

Și asta, pentru a nu le permite PSD și impostorului Victor Ponta să ne distrugă viețile. Nouă și copiilor noștri!

LINIA ÎNTÂI

2 COMENTARII

  1. Nu stiu Soare
    de ce nu esti contrariat de modul miselesc in care Marian l-a dat afara pe Caruntu….Sa va fie rusine cu tiganul lautar si comunist

  2. Sunt contrariat vazand aici pe facebook ca domnului CARUNTU ii place VICTOR PONTA!!!!!!!!!!!! Il rog sa confirme sau sa infirme…..

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular