AcasăAlegeri Locale 2016Cătălin Rotea, alături de Liviu Dragnea și Victor Ponta, într-o manifestare care...

Cătălin Rotea, alături de Liviu Dragnea și Victor Ponta, într-o manifestare care a demonstrat forța PSD din Balș

Periplul celor mai importanți pesediști, Liviu Dragnea și Victor Ponta, în Olt, s-a încheiat în Balș, unde aceștia au participat la o întâlnire cu activul PSD din orașul de pe Olteț și și-au reiterat susținerea pentru Cătălin Rotea pentru Primăria Balș.

Pe lângă cei doi lideri naționali ai PSD, Cătălin Rotea i-a avut alături, într-o manifestare care a demonstrat forța PSD din Balș, pe Paul Stănescu – președinte PSD Olt și președinte CJ Olt, pe Marius Oprescu – președinte executiv PSD Olt, pe deputatul PSD Virgil Delureanu, Cătălin Matei – președinte PSD Balș, Mariana Gheorghe, președintele Organizației de Femei a PSD Balș, Marin Iordache, membru în Biroul Orășenesc al PSD Balș și alții…

Într-o sală arhiplină, unde au fost prezenți peste 300 de bălșeni, Cătălin Rotea a vorbit despre proiectele sale pentru Balș, proiecte realizabile de care bălșenii au atâta nevoie.

Liderii PSD de la Centru au fost impresionați de discursul tânărului Cătălin Rotea, aceștia întărind, în discursurile lor, ideea că Rotea este cea mai bună obține pentru Balș.

rotea bals ponta dragnea 2Paul Stănescu, președinte PSD Olt și președinte CJ Olt:

SUNT CONVINS CĂ ROTEA VA FI UNUL DINTRE CEI MAI BUNI PRIMARI AI BALȘULUI

„Noi toți ne-am propus să reușim ca Balșul să fie un oraș demn, un oraș unde oamenii să trăiască în cu totul și cu totul alte condiții decât acum. Noi, de fiecare dată, am încercat să construim. Sunt convins că, la Balș, Cătălin Rotea va fi noul primar, pentru că este un om cu viziune, iar programul său este pliat pe rezolvarea problemelor din Balș. Sunt convins că Rotea va fi unul dintre cei mai buni primari ai Balșului.

Sunt convins că, la Balș, într-o lună de zile, va fi o schimbare, sunt convins că Balșul va avea un primar PSD. Cătălin Rotea nu are numai susținerea organizației județene, ci are și susținerea celor doi lideri de la nivel național.”

rotea bals ponta dragnea 3Cătălin Rotea, candidatul PSD la Primăria Balș:

DINCOLO DE NEVOILE MATERIALE, BĂLȘENII VOR SĂ FIE RESPECTAȚI ȘI VOR SĂ FIE TRATAȚI AȘA CUM NIVELUL LOR DE DEMNITATE CERE!

„Mă simt onorat să mă aflu în fața dvs. din postura de candidat al PSD pentru funcția de primar al Orașului Balș. Mă simt onorat să mă aflu pe aceeași scenă alături de Marius Oprescu, viitorul președinte al Consiliului Județean Olt, alături de Cătălin Matei – președintele organizației PSD Balș, alături de Paul Stănescu – omul care a schimbat fața acestui județ în ultimii opt ani și alături de doi oameni care și-au pus viața în slujba țării – Liviu Dragnea și Victor Ponta.

După ce mi-am anunțat candidatura, am vorbit cu sute de oameni din Balș. Fiecare mi-a cerut câte un lucru. Dar dincolo de aceste aspecte, am văzut în ochii fiecăruia o lumină aparte. O lumină aparte care îmi arată că bălșenii au un suflet deschis, un suflet curat și că, dincolo de nevoile materiale, vor să fie respectați și vor să fie tratați așa cum nivelul lor de demnitate cere.

Astăzi, aici, mai mult ca niciodată, vă spun că sunt hotărât, în cazul în care voi câștiga încrederea bălșenilor, să-mi petrec următorii patru ani, următorii opt ani, în acest oraș, unde părinții mei muncesc de mai bine de 35 de ani.

Vreau ca familia pe care mi-o voi întemeia să fie întemeiată aici și îmi doresc ca atunci când voi avea copii, copiii mei, să copilărească în orașul în care am copilărit și eu. Dar vreau ca acest oraș să fie la fel de frumos ca sufletul bălșenilor!”

rotea bals ponta dragnea 1Victor Ponta, fost premier al României și fost președinte PSD:

DUPĂ CE AM ASCULTAT DISCURSUL LUI CĂTĂLIN, CHIAR CRED CĂ PSD VA CÂȘTIGA ALEGERILE ÎN BALȘ

„După ce am ascultat discursul lui Cătălin, chiar cred că PSD va câștiga alegerile în Balș. Mai are de făcut el și dvs. un singur lucru. Tot ceea ce a spus astăzi aici a spus foarte corect și foarte posibil de realizat.

Trebuie doar să ajungeți la toți locuitorii Balșului și să le spuneți ceea ce ne-a spus nouă Cătălin astăzi și să mai adauge din partea noastră doar câteva lucruri, lucrurile pe care noi le-am făcut bine. Despre pensiile pe care noi nu le-am tăiat, ci au crescut, despre cei 25% acordați medicilor și profesorilor, despre cum am scăzut noi taxele și TVA pe alimente.”

Liviu Dragnea, președinte PSD:

CĂTĂLIN ROTEA CANDIDEAZĂ PENTRU SPERANȚA ACESTOR OAMENI, PENTRU SPERANȚA ACESTUI ORAȘ, PENTRU VIITORUL ACESTUI ORAȘ

„Vreau să-i cer lui Cătălin să fie la fel de riguros în discuțiile cu oamenii din Balș, așa cum a fost aici la microfon. Vreau să-l rog pe Cătălin și pe echipa lui de consilieri să nu promiteți nimic din ceea ce nu sunteți siguri că nu puteți face. Pentru că veți veni și peste patru ani să mai cereți un mandat.

Trebuie să stai opt ani primar în Balș ca să înveți ce înseamnă viața în adevăratul sens al cuvântului, să ai satisfacțiile pe care le are omul care lucrează în administrație. Pentru că ești mereu aproape de oameni și oamenii văd ceea ce ai făcut și te respectă.

Să nu uiți, Cătălin, că nu candidezi pentru PSD! PSD te susține, te recomandă, îți dă credibilitate. Tu candidezi pentru speranța acestor oameni, pentru speranța acestui oraș, pentru viitorul acestui oraș!”

Ionuț DUMITRESCU

 (P)

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments