AcasăAlegeri europarlamentareCetățeni ai județului Olt,

Cetățeni ai județului Olt,

Eu și generația mea credem, cu tărie, în forța românilor de a-și îndeplini visul european. Nu doar geografic, ci și în ceea ce privește nivelul de trai. Nu doar pentru o mână de privilegiați, așa cum se întâmplă azi, ci pentru toți românii cinstiți. Nu doar pentru câțiva ani, ci pentru generațiile viitoare.

Este adevărat că noi dorim ca generația tânără să aibă acces la oportunități, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunțăm la experiența politică și la profesionalismul acumulate în timp de politicieni ca președintele Vasile Blaga, Theodor Stolojan, Marian-Jean Marinescu și Gheorghe Flutur.

Trebuie să știm exact ce vrem, în ce fel de țară vrem să trăim, ce fel de economie să construim și care ne sunt aliații interni și internaționali, respectând, în același timp, înțelegerile stabilite cu aceștia.

george ionica 585Copiilor noștri, tuturor copiilor, celor doi copii ai mei, nu trebuie să le mutilam prezentul pentru a le asigura viitorul. Ei acum au nevoie de noi, acum România are nevoie de succes și de voință politică, după aproape un sfert de veac de la Revoluție și la aproape 8 ani de când președintele Băsescu a condamnat comunismul.

Credem că stă în puterea Partidului Democrat Liberal ca să construim viitorul acestei țări, dar pentru asta trebuie să fim cinstiți și deschiși unii față de ceilalți și, mai ales, față de noi înșine. Să credem că și în acest județ, considerat raiul baronilor roșii, dar și în întreaga Românie, se pot întâmpla lucruri bune.

Pentru mine și pentru generația mea, politica trebuie să fie un exercițiu de sinceritate, prin care trebuie să recâștigam încrederea românilor, respectând acele valori fundamentale universale, care stau la baza unei cariere publice, aflate în serviciul țării.

Să promitem puțin și să facem mult, iar demersul nostru politic să fie alimentat de un profund sens al moralității, al patriotismului și al dorinței sincere de a servi, în primul rând, interesul general. Politica din România trebuie să revină la menirea ei primară, aceea de a-i servi pe oameni. Iar Partidul Democrat Liberal știe să facă acest lucru.

Dragi prieteni… Mai sunt doar câteva săptămâni până când românii vor alege parlamentarii care ne vor reprezenta la Bruxelles, pentru următorii patru ani…Va fi un vot exprimat în vremuri dificile, sub povara unui viitor ce pare mai nesigur, pe zi ce trece, pe fondul unei crescânde dezamăgiri față de cei ce au călcat în picioare legi și reguli, promisiuni și destine…

Avem nevoie de încrederea și sprijinul dumneavoastră să schimbăm țara într-o Românie Europeană pentru noi și pentru copii noștri.

Împreună vom aduce Europa în fiecare casă.

George Ionică, candidat PDL pentru Parlamentul European

stolo 585Theodor Stolojan

• Membru al Parlamentului European

• Membru al Partidului Democrat Liberal

În calitatea de vice-președinte al Comisiei pentru probleme economice și monetare și de membru al Comisiei parlamentare de cooperare cu Republica Moldova, am acționat pentru promovarea intereselor cetățenilor români și ale României, dezvoltarea integrării europene, susținerea parcursului european al Republicii Moldova, precum și pentru comunicarea  publică în România a problematicii europene.

macovei 585Monica Macovei

Eurodeputatul român cu cele mai multe rapoarte adoptate

„22 de milioane de români au de ce să îi mulțumească Monicăi Macovei că țara lor a intrat (…) în Uniunea Europeană”.

Die Welt

Premiată pentru activitate la categoria „Justiție și Libertăți Civile”, 2012. Prima clasată la categoria „Rapoarte adoptate de Parlamentul European” din totalul de 754 de eurodeputați, 2012.

traian ungureanu 585Traian Ungureanu

Membru în Parlamentul European din 2009 până în prezent.

Comisiile de lucru din Parlamentul European în care activează: Comisia pentru Ocuparea Forței de Muncă și Afaceri Sociale și Comisia de Afaceri Externe, Vicepreședinte al Biroului Euronest

 Autor a 6 cărți și a peste 1000 de articole, studii și eseuri publicate
2009-2014 – Deputat european, grupul PPE
2009-2003 – Jurnalist publicații românești
2003-1989 – Jurnalist BBC World Service
1989-1988 – Corespondent și contribuitor BBC din Germania de Vest

marinescu 585Marian Jean Marinescu

Cea mai bună activitate în Parlamentul European

Marian Jean Marinescu este vicepreședinte al Grupului PPE și președintele Grupului de lucru pentru Buget și Politici Structurale. În clasamentul realizat de Institutul European pentru Democrație Participativă, care a analizat activitatea delegației României în Parlamentul European, Marinescu a fost desemnat drept europarlamentarul român cu cea mai bună activitate.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments