AcasăInterviuri imaginareComisul Darius Vâlcov joacă rolul Calului troian în Cetatea sultanului Ponta

Comisul Darius Vâlcov joacă rolul Calului troian în Cetatea sultanului Ponta

Înălțimea-voastră, recent, ați fost pe punctul de a candida la alegerile europarlamentare pe listele Alianței PSD-UNPR-PC. Ce v-a determinat să renunțați?

Mai întâi, trebuie să fac o precizare: candidatura mea pe listele alianței PSD-UNPR-PC i-a fost sugerată lui Ponta, conform unui pact de coabitare, de Traian Băsescu, mare bărbat de stat și patriot român, așa cum îl numea, pe vremuri, actualul vicepremier Gabriel Oprea.

De renunțat n-am renunțat eu, dar – pe parcurs – câinele de Ponta s-a răzgândit și m-a exclus urgent de pe listă.

Dar care a fost motivul oficial pe care l-a invocat premierul, pentru a-și justifica, în fața poporului, această hotărâre nesăbuită?

Mi-a spus că nu am origini sănătoase, că-mi plac blondele și cârnații de Pleșcoi, că sunt omul lui Băsescu, că mama era grecoaică și vindea rachiu, în Târgul de Floci, fără să-și plătească impozitele, că tata avea o origine incertă…

trucaj 589 mihai viteazul darius valcov netL-a plagiat, în acest demers, pe Lucian Boia, istoricul acela nenorocit, care a desființat miturile românești și a deschis calea unor ample revizuiri istoriografice, punându-mi patriotismul într-o lumină proastă, anulându-mi faptele de cârmuire și de apărare a creștinătății, precum și opera fundamentală, aceea de unire a celor trei țări române: Muntenia, Transilvania și Moldova.

În acest context, care va fi viitorul politic al domniei-voastre?

O perioadă, relativ scurtă, voi sta mai departe de politică pentru a-mi reîmprospăta forțele, pierdute odată cu înlăturarea mea mișelească de pe lista candidaților la europarlamentare. Voi organiza o mare cruciadă împotriva comuniștilor, împotriva celor care m-au scos din competiție, după ce s-au folosit de numele meu. Le voi arăta eu atunci ce înseamnă mândria de a fi român.

Îmi voi instala tabăra pe dealul Grădiște, la Slatina, în proximitatea Casei Căsătoriilor, construită pe un sac de galbeni de liberalul Ioan Ciugulea și aproape de Grădiște Hill, localul acela ultramodern, patronat de unul dintre căpitanii mei, marele comis Darius Vâlcov. El va îmi va asigura trei mese pe zi, o baie corespunzătoare pe săptămână la noul bazin de înot al târgului, precum și ceva prospătură pentru mângâierea sufletului, seară de seară, la un City Hotel, care aparține aceluiași vrednic bărbat.

Vreau să reeditez, împreună cu Vâlcov, una dintre faptele mele mărețe, unind la Olt Dreapta politică, adică pe cele trei formațiuni PNL, PMP și PDL, cărora PSD le-a jefuit votul la drumul mare. Fiindcă, nu-i așa?, în neunirea lor trebuie să vedem izvorul tuturor nenorocirilor din acest județ și din țară.

Măria-Ta, dar Darius Vâlcov e omul lor, al comuniștilor. Cum poți lua în calcul această tovărășie nefericită?

Slabă minte trebuie să mai ai, oșteanule, dacă gândești așa… Sub sceptrul meu, acest tânăr războinic va fi artizanul celei mai mari restaurații a Dreptei românești, din sudul țării și apoi din toată țara. El și nașul său, Cosmin Gușă, au fost pregătiți special în tabere de luptă și de diversiune, în Occident, la cele mai înalte standarde.

Acum el joacă doar rolul Calului troian în curtea sultanului Ponta. Cel pentru care Vâlcov are o antipatie naturală și – de la un timp – nedisimulată.

Măria-Ta, dar de ce ți-ai stabilit tabăra la Slatina și nu în Bănie, la Craiova, acolo unde te-ai consacrat ca personalitate și ca român absolut?

În primul rând, pentru că nu-mi place jargonul marxist și stalinist al lui Valeriu Zgonea, cel care pretinde că a fost coleg cu mine la Școala Profesională de lăcătuși mecanici și rockeri. Înțeleg, în lumina lui Boia, că românii trebuie să depășească un anume blocaj mitologic al eroismului meu, dar chiar așa, să fiu coleg cu papagalul ăsta misogin? Parcă-l aud fredonând, de 8 Martie: „Femeia te ridică, femeia te coboară…”

În al doilea rând, e una acolo Olguța Vasilescu, educată la Școala de porcăit oameni a lui Vadim Tudor. Imaginează-ți că această peremistă boită strident (lega-o-aș de glie!), a vrut să-mi strămute capul de la Mănăstirea Dealu, tocmai la Craiova, tulburându-mi astfel somnul secular. Păi, cum puteam eu să conviețuiesc cu cei doi zurbagii?

Care ar fi una dintre primele operațiuni premergătoare războiului politic pe care intenționezi să-l declanșezi?

Strategia convenită cu Vâlcov este aceea ca, în momentul trecerii sale oficiale de partea forțelor democratice, el să invoce același motiv, pe care  l-a mai utilizat atunci când, chipurile, a trecut de partea inamicului: neînceperea lucrărilor la Șoseaua de centură!

Operațiunea va fi în stilul unui atac fulger (blitzkrieg), prin înjurături copioase aduse ministrului Șova și prin scurtarea de un cap a lui Papa Paul Stănescu al III-lea, guvernatorul Alutaniei noastre profunde.

Din nou, atunci, poporul va fi la picioarele noastre… Acum, fie vorba între noi: nici eu și nici Darius nu dorim această șosea de centură. Ne-ar încurca planurile și ne-ar goli vistieria, dar – și mai rău –, prin construirea ei, am facilita drumul inamicului, ceea ce nu-i de dorit. Există riscul să se sfârșească istoria cu mine pe Centura Slatinei. Cum ar suna un titlu în ziarul tău: „A doua decapitare a lui Mihai Viteazul, pe Centura Slatinei!”?

Ce mai e de spus Înălțimea-voastră?

În încheiere, vreau să le transmit celor trei lideri din Olt, ai PDL, PMP și PNL, în special cărturarului Gigel Știrbu, care a citit mii de coperte de carte rară, să-și adune oștile, să rupă armistițiile mai vechi încheiate pe sub mână, pe arginți grei, cu turcii din PSD, să lase la o parte orgoliile și să se pregătească de război. Să-l plagieze pe Vâlcov în tot și în toate, pentru ca – până la iarnă – să scăpăm județul și apoi țara de ciuma roșie…

Și cu asta… Basta!

A consemnat Fane Babanu

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments