AcasăActualitateCompania de Apă Olt a recepționat lucrările de investiții pentru extinderea și...

Compania de Apă Olt a recepționat lucrările de investiții pentru extinderea și reabilitarea rețelelor de apă și canalizare, pe șapte străzi din municipiul Slatina!

Compania de Apă Olt a recepționat lucrările de investiții pentru extinderea și reabilitarea rețelelor de apă și canalizare, pe șapte străzi din municipiul Slatina, în cadrul proiectului cu finanțare europeană nerambursabilă „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt, în perioada 2014-2020”.

Astfel, au fost efectuate lucrările: strada Aleea Oltului – extindere rețea distribuție apă; strada Eroilor – extindere rețea distribuție apă; strada Cimitirului – extindere rețea distribuție apă; strada Boiangiului – extindere rețea canalizare; strada Mesteacănului – extindere rețea de canalizare. Slătinenii care locuiesc pe aceste străzi trebuie să încheie contracte individuale. Aceștia trebuie să se prezinte la Biroul Unic al Companiei de Apă Olt, din Strada Artileriei nr. 2, Slatina, pentru obținerea avizelor și încheierea contractelor individuale cu operatorul sau pot suna la numărul de telefon 0725 442 431, pentru a afla toate informațiile necesare.

Pentru obținerea Avizului de Principiu și pentru documentația tehnică, sunt necesare următoarele documente, în copii: plan de încadrare în zonă; plan de situație; BI/CI; act de proprietate; nomenclator stradal.

Compania de Apă Olt a recepționat și lucrările de investiții de reabilitare/deviere a rețelelor de apă de pe străzile Aleea Oltului și Abatorului. Cetățenii care locuiesc pe aceste străzi nu trebuie să încheie alt contract cu operatorul.

Compania de Apă Olt a investit, în reabilitarea și extinderea rețelelor de apă și canalizare, de pe aceste șapte străzi aproximativ 700.000 lei, prin proiectul cu finanțare europeană nerambursabilă „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt, în perioada 2014-2020”.

Facem prezicerea că, după notificarea tuturor cetățenilor care locuiesc pe străzile unde sunt rețele noi de apă și canalizare pentru a încheia contracte, Compania de Apă Olt va efectua controale, pentru a evita branșările/racordările ilegale la rețelele de apă și canalizare și a preveni furturile de apă.

Dragoș Sîrghie


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments