AcasăActualitateCompania de Apă Olt – activități la GPP Scornicești, în cadrul Parteneriatului...

Compania de Apă Olt – activități la GPP Scornicești, în cadrul Parteneriatului Educațional „Apa are sentimente”

La începutul acestei săptămâni, reprezentanții Companiei de Apă Olt, alături de Apic (mascota companiei), au fost prezenți, la activitățile desfășurate de Grupa Mare „Fluturașii”, de la Grădinița cu Program Prelungit din Scornicești, în cadrul Proiectului de Parteneriat Educațional „Apa are sentimente”.

Au fost prezentate desene, puzzle-uri, cântece și poezii de către copiii din Scornicești, toate sub motoul „Apa are sentimente”.

„Bucurie, emoții, dorință de cunoaștere și entuziasm, toate completate de multe mulțumiri și iubire.

Prin experimentele pe care le-au făcut, «Fluturașii» din Scornicești ne-au arătat cât de multe lucruri știu despre apă, care este parte din natură și din fiecare dintre noi și poartă sentimentele și gândurile noastre.

Îi felicităm pentru această lecție importanță, îi mulțumim doamnei educatoare Gina Ceraru pentru invitație și celorlalte cadre didactice, pentru primirea pe care ne-au făcut-o.

Deci, nu putem decât să fim de acord că «Apa are sentimente» și, dăruind bucurie, primești atâta iubire din partea copiilor!”, a declarat Cătălin Ușurelu, director al Companiei de Apă Olt.

Întâlnirea s-a încheiat cu momentul în care Apic le-a oferit o surpriză dulce, o îmbrățișare caldă și promisiunea că se va mai revedea cu prichindeii din Scornicești.

Dragoș Sîrghie

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments