AcasăAnunțuriComunicat de presă

Comunicat de presă

14.12.2021

„Dotarea unităților de învățământ preuniversitar de stat cu echipamente de protecție medicală de tip măști de protecție medicală, dezinfectanți, precum și alte echipamente de acest tip, necesare pentru a preveni răspândirea coronavirusului SARS-Cov-2 în Comuna Deveselu, judetul Olt”

cod proiect SMIS 143296

Comuna Deveselu a semnat în data de 15 noiembrie 2021 contractul de finanțare pentru proiectul: “Dotarea unităților de învățământ preuniversitar de stat cu echipamente de protecție medicală de tip măști de protecție medicală, dezinfectanți, precum și alte echipamente de acest tip, necesare pentru a preveni răspândirea coronavirusului SARS-Cov-2 în Comuna Deveselu, Judetul Olt” în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare, Componentă 1 – Apel: POIM/964/10/1/Sprijinirea ameliorării efectelor provocate de criză în contextul pandemiei de COVID-19 și al consecințelor sale sociale/1/Sprijinirea ameliorării efectelor provocate de criză în contextul pandemiei de COVID-19 și al consecințelor sale sociale, număr contract 704/15.11.2021.

Valoarea totală a contractului este de 148.080,76lei, asistența financiară nerambursabilă fiind finanțată integral prin Fondul European de Dezvoltare Regională (100%).

Perioada de implementare a proiectului este de 22 luni.

Obiectivul general al proiectului: Asigurarea desfășurarii în bune condiții a serviciului public de educație prin asigurarea de echipamente de protecție medicală precum și alte echipamente de acest tip necesare pentru a preveni răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2.

Obiectivele specifice ale proiectului, care vor duce la atingereaobiectivului general, sunt:

 1. Reducerea riscului de infectare cu coronavirusul SARS-Cov-2 fapt care ar pune în pericol desfășurarea în condițiinormale a tuturor activităților didactice necesare procesului de învățământ – pana la 0%
 2. Dotarea salilor de clasa cu echipamente de dezinfectare a aerului si suprafetelor astfel incat accesul elevilor la clasasa se faca in deplina siguranta din punct de vedere sanitar.

Rezultate așteptate în urma implementării proiectului:

 1. Achizitie masti chirurgicale de protectie – rezultat asigurarea dotarilor si echipamentelor necesare in contextul gestionarii crizeiCOVID 19.
 2. Achizitie manusi chirurgicale de protectie – rezultat asigurarea dotarilor si echipamentelor necesare in contextul gestionarii crizeiCOVID 19.
 3. Achizitie dispensere automate – rezultat asigurarea dotarilor si echipamentelor necesare in contextul gestionarii crizei COVID 19.
 4. Achizitie covoare dezinfectante intrare – rezultat asigurarea dotarilor si echipamentelor necesare in contextul gestionarii crizeiCOVID 19.
 5. Achizitie sapun lichid antibacterian – rezultat asigurarea dotarilor si echipamentelor necesare in contextul gestionarii crizei COVID19.
 6. Achizitie clor dezinfectant pentru podele si toalete – rezultat asigurarea dotarilor si echipamentelor necesare in contextulgestionarii crizei COVID 19.
 7. Achizitie dezinfectant pentru suprafete (banci, catedre, geamuri, etc) – rezultat asigurarea dotarilor si echipamentelor necesarein contextul gestionarii crizei COVID 19.
 8. Achizitie lampa UVC antibacteriana – rezultat asigurarea dotarilor si echipamentelor necesare in contextul gestionarii crizeiCOVID 19.
 9. Achizitii servicii de consultanta – rezultat asigurarea gestionarii corespunzatoare a procesului de implementare a proiectului.
 10. Achizitie publicitate proiect – rezultat asigurarea actiunilor obligatorii privind transparenta pentru proiectul finantat din fonduri europene, conform prevederilor manualului de identitate vizuala.
 11. Achizitie servicii de audit – rezultat asigurarea pistei de audit si certificarea de catre un auditor independent (printr-un raport de audit) a documentelor de plata aferente proiectului.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin

Programul Operațional Infrastructură Mare

Date de contact:
Adresa: AUREL VLAICU nr. 6, județul Olt, cod postal 237130,
Telefon: +40(0)249510560
Fax: +40(0)249510580
E-mail: primariadeveselu@yahoo.com

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments