AcasăAnunțuriComunicat de presă „PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

Comunicat de presă „PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

COMUNA DEVESELU a semnat contractul de finanțare nr. 153DOT/2023 pentru proiectul „DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE ȘI ECHIPAMENTE DIGITALE A ȘCOLILOR DIN COMUNA DEVESELU, JUDEȚUL OLT”.

Proiectul este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), Pilonul VI. Politici pentru noua generație, Componenta C15: Educație, Apelul de proiecte „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe”, Reforma 4. Crearea unei rute profesionale complete pentru învățământul tehnic superior, Investiția 13. Echiparea laboratoarelor informatice din școlile de educație și formarea profesională (EFP) și Investiția 14. Echiparea atelierelor de practică din unitățile de învățământ profesional și tehnic și Reforma 5. Adoptarea cadrului legislativ pentru digitalizarea educației, Investiția 9. Asigurarea echipamentelor și a resurselor tehnologice digitale pentru unitățile de învățământ precum și Reforma 6. Actualizarea cadrului legislativ pentru a asigura standarde ecologice de proiectare, construcție și dotare în sistemul de învățământ preuniversitar, Investiția 11. Asigurarea dotărilor pentru sălile de clasă preuniversitare și laboratoarele/atelierele școlare.

Obiectivul general al proiectului este dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ din Comuna Deveselu pentru crearea condițiilor necesare desfășurării activităților didactice și susținerea procesului de modernizare a educației prin elaborarea și pilotarea unei politici de predare și învățare digitală și prin îndeplinirea standardelor de calitate.

Codul proiectului: cod F-PNRR-Dotari-2023-5337
Valoarea totală a proiectului este de 688.370,55 lei, din care:
– valoare eligibilă din PNRR este de 578.462,64 lei,
– valoare TVA eligibilă aferentă PNRR este de 109.907,91 lei.
Data de începere a proiectului: 30.08.2023
Data finalizării proiectului este: 31.12.2024

Persoană de contact:
Primar – Dobre Nicolae
e-mail: primariadeveselu@yahoo.com
Tel. 0249510560

„Apel de proiecte gestionat de Uniunea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI), în numele și pentru Ministerul Educației, finanțat prin fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al Româniri și din fonduri naționale”

„Conținutul acestui material nu reprezentă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

„PNRR. Finanțat de Uniunea Europeană – Următoarea GenerațieUE”

https://mfe.gov.ro/pnrr/                https://www.facebook.com/PNRROficial/


RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments