AcasăAlegeri Locale 2016Cu privire la partea financiară, sper ca, în orice relație, să nu...

Cu privire la partea financiară, sper ca, în orice relație, să nu primeze acest aspect

George, am auzit că ai intrat în grațiile Mădălinei Ghenea. Ai posibilități materiale să întreții această idilă atât de costisitoare?

Domnule Sârghie, observ cu plăcere că avem un interviu nonconformist și libertatea de exprimare a presei este un drept pe care îl respect.

Este frumoasă această ipoteză, pentru orice bărbat. Mă bucur că Mădălina este din orașul nostru și cred că trebuie să ne mândrim cu toate lucrurile de valoare pe care le dă și le va da Slatina!

Cu privire la partea financiară, sper ca, în orice relație, să nu primeze acest aspect.

trucaj ghenea ionicaCe te faci dacă vei câștiga Primăria Slatina? Cum îți vei împărți timpul între Primărie și Mădălina?

Dacă alegătorii vor dori ca, la Primăria Slatina, să se schimbe lucrurile în transparența TOTALĂ și în profesionalizarea salariaților pe locurile de muncă pe care le ocupă (amintesc de punctul 1 din programul nostru, și anume monitorizarea directă, pe pagina Primăriei, a tuturor activităților întreprinse de administrația locală pentru și în slujba cetățenilor orașului) atunci, cu siguranță, nu este loc de idile și relații extraconjugale, patru ani fiind un timp foarte scurt pentru ceea ce trebuie făcut.

Cu siguranță vei câștiga… Pe cine preferi ca viceprimar: pe Moț sau pe Bălașa? Argumentează!

Ce pot eu să garantez este că va exista colaborare cu toate partidele și cu toți locuitorii Slatinei, instituția Primăriei nefiind a unui partid, ci a Cetățenilor.

Apreciez eforturile colegilor de campanie. Echipele celor doi contracandidați fac campanii demne de apreciat, cu ingeniozitate și cu multă muncă.

Care va fi primul proiect, în calitatea ta de primar și ce vei face pentru Cultura Slatinei, care e la pământ?

Primul proiect de suflet, în afară de TRANSPARENȚA TOTALĂ și SCĂDEREA IMPOZITELOR, ATÂT LA PERSOANELE FIZICE, CÂT ȘI LA PLATFORMA INDUSTRIALĂ, este construirea Spitalului Municipal Slatina!

Trebuie să demarăm și să finalizăm acest proiect, pentru binele nostru! Sper ca acest proiect să fie “împrumutat” și de ceilalți candidați, astfel încât să fie dus la capăt, de oricine va câștiga!

Privitor la Activitatea Culturală a orașului nostru, consider că susținerea unor activității cultural-artistice, precum spectacole de teatru, muzică românească, întâlniri cu scriitori, reviste de cultură și cu profil literar (avem doar o revistă de profil OltArt – recunoscută la nivel național, vădit subfinanțată) este obligatorie.

Crezi că, în Primăria Slatina, mai bântuie sindromul Vâlcov-Prina?

Cu siguranță, da. Acest lucru este natural, după 12 ani de coordonare a primăriei de către fosta echipă.

Tot natural, prin acțiuni serioase și consecvente, proiecte dezvoltate și finalizate de către toți salariații primăriei, această imagine se va schimba de la sine.

Nici tu și nici fratele tău nu ați profitat de poziția uriașă politică pe care a avut-o, atâția ani, tatăl vostru, Marin Ionică? De ce?

Vă mulțumesc pentru această întrebare! Consider că această abordare este una normală și faptul că niciunul dintre noi nu am profitat de funcțiile efemere ale tatălui dovedesc, cu fapte și atitudini concrete, că sunt capabil să ofer locuitorilor seriozitatea de care avem cu toții nevoie.

Partidul Național Democrat pare a fi o formațiune de limuzină… Tu pe ce mizezi în dorința de a deveni primar: pe partid, pe farmecul tinereții tale sau pe personalitatea fabuloasă a tatălui tău?

Partidul Național Democrat este unul nou, fără nicio problemă de corupție și integritate, cu un președinte de excepție – d-l Daniel Fenechiu – pe care îl apreciez cu adevărat.

Faptul că, la vârsta de 35 de ani, am aproape 17 ani de vechime în muncă, în management, dar nu am avut nicio funcție publică sau politică până acum și faptul că tatăl meu nu a dezamăgit, decât pe cei răuvoitori, sper să constituie argumente care să ajute electoratul să decidă în favoarea ANGAJĂRII mele ca Primar al Municipiului în care m-am născut și în care m-am dezvoltat, atât ca om, cât și profesional.

Ce-ar mai fi de spus?

Motto-ul nostru, Slatina Slătinenilor, implică seriozitate, muncă, conlucrare cu toată clasa politică, în interesul comunității, realizarea de proiecte în interesul și pentru locuitori, transparență, comunicare, monitorizare, responsabilitate, carismă, viziune!

În concluzie, Slatina nu trebuie să fie a unui grup de interes pentru afaceri sau a unui grup de politicieni trecători, ci a Slătinenilor!

Un slogan care să mă determine să te votez eu, alături de tot neamul meu!

George – Alexandru IONICĂ: Primarul TĂU, nu al lor!                             

(P)

Dumitru Sârghie


1 COMENTARIU

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments