AcasăEditorialDarius Vâlcov – responsabil cu africanizarea județului Olt

Darius Vâlcov – responsabil cu africanizarea județului Olt

Recenta conferință de presă a senatorului Darius Vâlcov ne-a demonstrat, dacă mai era nevoie, că Nicolae Ceaușescu n-a murit. Trăiește, bine-mersi! În trupul și sufletul acestui tânăr comunist, lipsit de conștiință, căruia-i funcționează, la turație maximă, doar instinctele primare.

Acelea de a acumula ilegitim putere personală tot mai mare, economică și politică, și de a anexa oameni politici de altă  ideologie, prin metode subversive și practici de tristă amintire.

În fapt, puterea politică pe care Vâlcov o apără, cu riscul de a se discredita definitiv din punct de vedere politic, practică „ascensiunea dezvoltării” și „înaintarea înapoi” a județului Olt, într-o totală desincronizare cu lumea civilizată, europeană din care ne lăudăm că facem și noi parte.

trucaj valcov 580 intPledoaria sa pentru această teză a refacerii USL (idee măreață ieșită din tărtăcuța „doctorului”  Victor Ponta), demonstrează faptul că Darius Vâlcov, ca și șeful său, și-a încălțat piciorul stâng cu pantoful drept și piciorul drept cu pantoful stâng, cu bombeurile în spate și tocurile în față. Ea ne aduce în memorie un fragment dintr-o convorbire a tovarășului Nicolae Ceaușescu, cu un grup de ziariști americani, convorbire preluată de ziarul Scânteia din data de 19 iulie 1977.

„… Acolo unde însă au dispărut clasele antagoniste, problema pluralismului politic este un nonsens, așa cum un nonsens ar fi astăzi să se pună în fața popoarelor africane pluralismul partidelor, când pentru ele esențialul este întărirea unității naționale, pentru a-și putea asigura dezvoltarea economico-socială de sine stătătoare.

În România, după ce puterea a fost preluată de clasa muncitoare (sic!), s-a trecut la unificarea diferitelor partide, constituindu-se un partid unic care a primit adeziunea forțelor muncitorești și democratice din țară…”

În fapt, Vâlcov este responsabil cu africanizarea județului Olt, el fiind purtătorul de șosete al unui premier care se laudă cu realizări imaginare și care își anexează merite pe care nu le are.

Cu Darius Vâlcov, lider din umbră, mersul înainte al PSD Olt este, de fapt, unul înapoi… Vâlcov susține, în fața presei, ca și Ceaușescu, aceleași tirade demagogice despre democrația socială și viitorul tinerei generații, legitimând astfel triumful impostorilor și al plagiatorilor asupra cercetătorilor și oamenilor de știință adevărați din țară și asupra oamenilor onești și cu frica lui Dumnezeu din acest județ aflat sub ocupație.

Vina pentru acest gol de democrație în județul nostru aparține și reprezentanților PNL Olt care tac precum mortul în păpușoi, de frică să nu-și piardă micile privilegii pe care și le-au căpătat sub steagul USL. Ei acceptă fatalismul acestor desfășurări politice ilogice, care le sunt impuse discreționar, Vâlcov profitând, din plin, de colecția de servitori, argați, slugi și marionete din PNL, îngrășate artificial la gospodăria de partid a PSD.

Am avut „impertinența” să-l întreb pe unul Miltiade, primar liberal la Bucinișu, (păcat că aceasta poartă numele strategului atenian, din bătălia de la Marathon), dacă s-a refugiat la PSD, așa cum a declarat, cu emfază, tovarășul Vâlcov. Răspunsul lui a fost un răcnet prelung, o formă onomatopeică demnă de Ferma Animalelor, la sfârșitul căreia am înțeles să-mi văd dracului de treaba mea…

Dacă Gigel Știrbu, vătaful PNL Olt, se laudă cu astfel de „liberali”, atunci județul Olt își merită soarta de a fi același etern și fascinant județ comunist, în care – de aproape un deceniu – Darius Vâlcov își exercită, precum primul-secretar de odinioară, funcția de „proprietar de ogradă”!

Dumitru SÂRGHIE

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments