AcasăEditorialDOUĂ SLUGI CU AERE DE STĂPÂNI

DOUĂ SLUGI CU AERE DE STĂPÂNI

Extras din mlaștina bolșevismului sovietic, fără nici cea mai vagă legătură cu naționalismul clasic românesc (pe care și-l arogă fără nicio rușine), semisfertodoctul George Simion continuă să urineze zgomotos pe instituțiile statului român, dovedind, fără tăgadă, că este o sculă putinistă, care practică prostituția politică prin procură, fredonând Internaționala comunistă, cu sediul la Kremlin.

La rândul său, pseudoministrul Energiei, Virgil Popescu, modelat din humusul securismului valah și având în sânge instinctul fals democrat al haitei ierarhice, demonstrează, negru pe alb, că este coada de topor a unei guvernări năuce, pângărită de vicii de jos și până sus de tot, la Cotroceni…

George Simion și Virgil Popescu sunt două personaje bizare, malefice care au în comun exact melicurile care îi despart: rânjetul și lăcomia lor politică de joasă speță! Sunt două slugi cu aere de stăpâni, care execută ordinele unor comandamente, ambele având același scop: de a smulge brutal România de sub picioarele românilor, lepădându-se de Țară, de Sine, de Neam și de Dumnezeu. Doi „dihori atei”, cum ar zice Petre Țuțea care urmăresc, cu false promisiuni și cu o avalanșă de agramatisme, să adoarmă vigilența unui popor, osândit de către politrucii neamului la veșnică batjocură.

Când faci ce face struțo-cămila ideologică numită Guvernul României de azi, vei avea întotdeauna parte de un „Simion” derobat de orice morală și rușine, care încearcă să profite electoral, la maximum, de delirul existențial actual, pășind triumfal în aplauzele celor înfometați, marginalizați in integrum și având nostalgia „raiului comunist”.

Nu mai există nicio îndoială că, prin contrariile lor publice, cei doi malefici protagoniști ai politicii noastre mioritice, George și Virgil, în disprețul acestui popor umilit,  urcă pe scheletul statului nostru eșuat, speculându-se politic reciproc avantajos, înotând, voluptos, în mlaștinile lor oligarhice și practicând, în scop de clan și gașcă, traficul de influență, servilismul și obediența față de stăpânii lor, neavând niciunul dintre ei, în clin și în mânecă, nimic cu patriotismul, respectiv cu propășirea capitalistă a poporului român.

Prin ei înșiși și grație găștilor celor „doi opuși inseparabili”, bălăriile vor crește nestingherite pe ruinele acestei patrii nemântuibile…

Dumitru Sîrghie


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments