AcasăAlegeri Locale 2016Dr. Liviu Radu, alături de Liviu Dragnea și Victor Ponta – hotărât...

Dr. Liviu Radu, alături de Liviu Dragnea și Victor Ponta – hotărât să preia conducerea Caracalului

Ziua de joi, 5 mai 2016, a fost una importantă în viața organizației PSD din Caracal. Dr. Liviu Radu, candidatul PSD la primăria municipiului, i-a avut alături, pe lângă liderii PSD județeni, și pe președintele PSD la nivel Național, Liviu Dragnea, cât și pe fostul premier al României, Victor Ponta.

Astfel, cei doi lideri naționali ai PSD, alături de Paul Stănescu – președintele PSD Olt, Marius Oprescu – președinte executiv PSD Olt, deputatul Dan Ciocan, deputatul Virgil Delureanu, au venit la Caracal pentru o întâlnire cu activul PSD din localitate și pentru a-l susține din plin pe Liviu Radu pentru fotoliul de primar al urbei romanațene.

De asemenea, la acest eveniment au participat oameni importanți ai cetății, care și-au afirmat susținerea pentru medicul Liviu Radu, profesori, ingineri, medici, oameni de afaceri, cum ar fi Șerban Cernat, prof. Dumitru Botar, omul de afaceri Marian Doldurea și alții.

În continuare, vă prezentăm fragmente din luările de cuvânt ale celor prezenți.

ponta dragnea caracal 2Dan Ciocan, deputat PSD de Olt:

VREAU SĂ VĂ MULȚUMESC, DOMNILOR DRAGNEA ȘI PONTA, PENTRU EFORTURILE PE CARE LE-AȚI FĂCUT ÎN PERIOADA 2012, PÂNĂ LA SCHIMBAREA GUVERNULUI

„Vreau să vă mulțumesc, domnilor Dragnea și Ponta, pentru eforturile pe care le-ați făcut în perioada 2012, până la schimbarea guvernului, pentru că toate măsurile luate de dvs. au fost benefice și pentru cetățenii Municipiului Caracal.

Ați fost mereu alături de noi, de organizația PSD Olt, ați făcut lucruri bune pentru noi. Și lucrurile bune pentru români trebuie să continue…

Puteau să fie mult mai multe activități dezvoltate în domeniul infrastructurii Oltului, dar știm că bugetul a fost limitat și noi am înțeles asta de fiecare dată și vreau să vă asigur de tot sprijinul organizației PSD Caracal, cât și al întregului județ.”

ponta dragnea caracal 1Liviu Radu, candidat PSD la Primăria Municipiului Caracal:

ÎMI DORESC CA ȘI COPIII NOȘTRI SĂ SE ÎNTOARCĂ ÎN ORAȘUL NOSTRU, SĂ-ȘI ÎNTEMEIEZE O FAMILIE, SĂ-ȘI IUBEASCĂ ORAȘUL ȘI ȚARA

„Sunt onorat să mă aflu în prezența a două personalități ale vieții politice românești la vârf. Le mulțumesc pentru susținerea mea, pentru candidatura la Primăria Caracal. Sper să fac cel puțin tot atâtea lucruri bune pe care le-au făcut și dânșii în guvernarea trecută.

Sunt un candidat hotărât, am în fața mea o organizație puternică, o organizație care n-a pierdut niciodată alegerile în municipiul nostru. Vreau să trăiesc într-un oraș prosper, industrializat, curat, un oraș unde administrația publică locală să fie respectată și ea să respecte pe toți cetățenii orașului nostru.

Îmi doresc ca și copiii noștri să se întoarcă în orașul nostru, să-și întemeieze o familie, să-și iubească orașul și țara!”

Paul Stănescu, președinte PSD Olt și președinte CJ Olt:

ACUM, DUPĂ 69 DE ANI, CARACALUL ARE ȘANSA UNUI PRIMAR NĂSCUT ȘI CRESCUT ÎN CARACAL

„Este pentru prima dată, după foarte mult timp, când președintele PSD vine la Caracal, în mijlocul organizației, și este o mare onoare pentru noi ca astăzi să fim cu toți aici, împreună, la cea mai puternică organizație PSD din țară, Organizația PSD Caracal.

Acum, după 69 de ani, Caracalul are șansa unui primar născut și crescut în Caracal. Trebuie să fim alături de oameni, și la Caracal dvs. asta ați făcut și trebuie să faceți în continuare!”

Victor Ponta, fost premier al României:

ROMÂNIA A STAT SUB BLESTEMUL MEȘTERULUI MANOLE, NOI CONSTRUIM ȘI EI VIN SĂ DĂRÂME

„Vreau să le mulțumesc cetățenilor din Caracal și din Olt pentru tot sprijinul pe care ni l-au dat în toate alegerile, în toate momentele grele, în toate momentele importante.

Acum, oamenii pot să facă diferența între guvernul în care Liviu, eu și ceilalți colegi din PSD și din ALDE, am reușit să dăm înapoi oamenilor cei 25%, fie că este vorba de profesori sau de medici. De asemenea, pensiile au crescut în fiecare an. Vreau să vă aduc aminte că acel TVA de 9% la alimente i-a ajutat pe toți producătorii noștri, și aveți producători importanți în Olt și, de asemenea, i-a ajutat pe cei care își dau jumătate din pensie pe mâncare. Toate lucrurile bune pe care noi le-am făcut acum sunt în pericol să se strice.

România a stat sub blestemul Meșterului Manole, noi construim și ei vin să dărâme. Acum, suntem în perioadă de dărâmare, iar în 2016 trebuie să vină cei care, de fiecare dată, construiesc.”

Liviu Dragnea, președinte PSD:

DOMNULE LIVIU RADU, TREBUIE SĂ FACEȚI O ADMINISTRAȚIE AVÂND ÎN MINTE UN SINGUR LUCRU: DUPĂ PATRU ANI DE MANDAT, CARACALUL SĂ ARATE MAI BINE, PRIMĂRIA SĂ OFERE PENTRU CETĂȚENII SĂI UN NIVEL DE CIVILIZAȚIE MULT MAI RIDICAT

„Vreau să vă felicit pentru tot ceea ce ați făcut pentru acest partid în acești ani. Au fost și ani buni, au fost și ani grei, dar, într-adevăr, Organizația PSD Caracal este cea mai puternică organizație PSD din țară. Pot spune, cu toată convingerea, că principalul motiv pentru care aveți aceste rezultate este faptul că dvs. sunteți foarte aproape de cetățeni. Dvs. aveți o relația firească, apropiată și corectă cu oamenii.

Îl rog pe d-l Liviu Radu, și am convingerea că este viitorul primar, să nu uite câteva principii importante ale partidului nostru. În primul rând, dragostea de oameni. În al doilea rând, vreau să fie conștient că nu este sprijinit să ajungă primar pentru a guverna local pentru partid. Dvs. trebuie să faceți o administrație având în minte un singur lucru: după patru ani de mandat, Caracalul să arate mai bine, primăria să ofere pentru cetățenii săi un nivel de civilizație mult mai ridicat…”

Ionuț DUMITRESCU

 (P)

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments