AcasăActualitateDragostea noastră prinde rădăcini

Dragostea noastră prinde rădăcini

Primăria municipiului Slatina va derula, pe parcursul acestui an, concursul „Dragostea noastră prinde rădăcini”, concurs dedicat tuturor cuplurilor care își vor uni destinele în fața Stării Civile, în 2015, putând să câștige excursii la Paris, Roma sau Viena.

Regulamentul concursului a fost aprobat, săptămâna trecută, de consilierii locali, și prevede faptul că orice cuplu căsătorit, în anul 2015, inclusiv cele căsătorite anterior adoptării hotărârii, va primi câte un pom pe care să îl planteze în una din zonele desemnate de către Direcția Administrarea Domeniului Public și Privat, în funcție de necesități. De asemenea, fiecare cuplu va avea obligația de a îngriji arborele plantat.

cismaru slatina„Proiectul vizează implicarea tinerilor căsătoriți în viața socială a comunității, creșterea gradului de participare la activități ecologice, formarea și dezvoltarea unei noi mentalități în ceea ce privește mediul înconjurător, scăderea valorilor de poluare a aerului, amenajarea, întreținerea și înfrumusețarea zonelor verzi de pe raza municipiului, precum și încurajarea creșterii natalității”, a declarat Cristian Cismaru, administratorul municipiului Slatina.

În 2016, Primăria Slatina va constitui o comisie care va verifica starea fiecărui copac plantat. Ulterior, în cadrul unui bal, vor fi desemnate trei cupluri câștigătoare, ținând cont de punctajul obținut pentru îngrijirea arborelui plantat, cumulat cu punctajul obținut pentru cea mai frumoasă povestire a primului an de căsnicie. Locul I va obține o excursie de cinci zile la Paris; locul II – o excursie de patru zile la Roma, iar locul III – o excursie de trei zile la Viena.

Ionuț Dumitrescu


1 COMENTARIU

  1. Sper ca in cel mai scurt timp, instanta de judecata sa premieze si actuala echipa de conducere a Primariei Slatina, in frunte cu tembelul cristian cismaru (varul arestatilor Valcov si Cismaru si finul penalului Prina), cu un premiu constand intr-un sejur de cel putin 5 ani cu executare la Jilava ! Am uitat de obsedatul sexual MOISIU LEONID AUGUSTIN, cea mai mare catastrofa de la cutremurul din 77 incoace !

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments