AcasăOpiniiEmil Moț va fi primarul Slatinei

Emil Moț va fi primarul Slatinei

Domnul Emil Moț este candidatul PSD pentru demnitatea de primar al Municipiului Slatina. Dumnealui, privit cu atenție, are ceva din timiditatea unui adolescent educat. Are însă mulți admiratori, dar nu-i place să fie strivit de entuziasmul susținătorilor. Posedă un evident avans de inițiativă gospodărească în orașul nostru. E un om sincer și fără viciul prefăcătoriei. Nu are aspirații secrete de căpătuială. Este o persoană agreabilă și are vocație administrativă. Discută cu atenție și amabilitate, dar nu face promisiuni zaharisite.

teodor nedelea
Prof. Doru Nedelea

Despre adversari nu rostește superlative nefavorabile și-i identifică ușor pe cei deghizați în binevoitori. Nu sapă groapa altuia. Descurajează orice demers distructiv, iar atunci când trebuie, se desprinde prudent și alunecă discret. Acest comportament demonstrează că respectă legile onoarei.

Calm și echilibrat, funcționează ca un filtru pentru dezamorsare la o generație politică devorată de arivism și orgolii. Crede că tinerii sunt ferestre spre viitor, speranțe, muguri și lăstari. Tânăr fiind, își propune să coaguleze toate tendințele de primenire din toate zonele. Din acest motiv, slătinenii au o apreciere extrem de favorabilă și admirativă la adresa viitorului primar.

Cu siguranță că domnul Emil Moț își dorește să facă din Primărie un apostolat, deoarece, în ultimii ani, Primăria Slatina a schimbat imaginea și destinul unor personaje luxuriante. Profesori, elevi, părinți și bunici îi suntem alături și-l susținem pe Emil Moț.

Prof. Doru Nedelea


RELATED ARTICLES

3 COMENTARII

  1. Este cunoscuta iubirea declarata pentru carte a Dom,NUL-ui Mot. Astfel , peste vreo 2000 de mii de ani, se va vorbi despre ” Biblioteca din Slatina” gazduita de celebra UNIVERSITATE ce va fi construita pe terenul fostei ” unitatii militare”. Nu va fi uitat meritul ” elitelor” in acest demers..

  2. Am rugat niste specialisti in frenologie, fizionomie , chiromantie si arta coafatului sa-mi dezvaluie ( ridice valul lui ISIS) comportamntul unor “ jurnalisti” si “ politicieni” locali. Iata cateva informatii ( pe surse ). 1) faptul ca au capul mare nu confirma capacitati intelectuale pe masura; 2) Fata contorsionata nu tradeaza “ durerea generata de problemele cetatenilor” ci doar “excesul de gandire”; 3) Despre lipsa liniilor din palma putem spune ca nu sunt cauzate doar de slugarnicie; aceasta au si “cauze mecanice” ; 4) Pentru faptul ca unii au coafura precum cea a “Medusei” lui Caravaggio explicatia este simpla. Sunt preocupati de picioare mai mult decat de cap.

  3. Imi reamintesc cu neplacere de o “ intalnire cu cetatenii” a Domnului MOTdin Campania Electorala precedenta. Multi cetateni i-au inmanat doleante scrise pe foi de hartie. Domnul MOT le lua cu “interes” si le baga in buzunar. I-am urmarit comportamentul de dupa terminarea intalnirii. Le-a aruncat la primul cos de gunoi ( de fapt era un tomberon ). Este interesant sa analizam si grimasele acestuia dupa ce impartea flori, in zeflemea, de 8 Martie. Recunosc ca l-am votat dar mana cu care am pus stampila mi-a devenit impracticabila . Sper sa ma ajute in recuperarea acesteia. Sub masca “ demofiliei transfigurate” a acestui politruc, sprijinit slugarnic dar interesat de majoritatea “ jurnalistilor”, zace de fapt dispretul fata de cetateni.

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments