Print this Post


  Gânduri… Rânduri

  • Pipăindu-și, clipă de clipă, grosimea portofelului, politicienii români au o mare admirație pentru ziariștii cu spinări de cauciuc.

  • Din păcate, Opoziția, în a cărei pasivitate n-ai să găsești nicio justificare, colcăie în instincte, ea însăși punându-se de-a curmezișul destinului copiilor noștri.

  • A nu te manifesta, ca partid e dreapta, împotriva nelegiuirilor puterii actuale, constituie – fără doar și poate – o infracțiune dublată de colaboraționism.

  • Nepăsarea cu care Opoziția din Olt acceptă dezastrul va ține, probabil, până în clipa în care aceasta își va cheltui ultimele resurse financiare, acumulate în trecutul recent, când PSD și PNL funcționau ca un tot unitar. Și când o mare parte a PDL s-a vopsit în roșu. Atunci, Dreapta se va preda de-a pururi cirezilor democratice păstorite de Ponta și complicii săi.

  • Românii, naivi, frumoși și de bună-credință, cred că spre sfârșitul acestui an va veni ora astrală a României, atunci când Ponta și PSD își vor da obștescul sfârșit politic. Din păcate pentru noi și pentru copiii noștri, Klaus Iohannis rămâne același înotător singuratic, într-o mare învolburată, aflat la un pas de a fi mursecat de peștii piranha, sloboziți de Elena Udrea și de ostaticul acesteia, Traian Băsescu. Doi viermi ieșiți din mărul stricat al Cotrocenilor!

  • În fapt, Elena Udrea și Traian Băsescu vor păstra opera rotundă a fatalismului românesc, predându-i cheia de la Cotroceni coabitantului lor – Victor Viorel Ponta!

  • Recunosc deschis că am avut tot timpul tentația, ca ziarist provincial, să mă supun spășit comandamentelor politice. Mărturisesc că n-am avut puterea să fac acest lucru decât fragmentar și fără niciun respect pentru sine… Ori, haitele politice te vor în slujba lor dedicat până-n celula mamă, integral, fără rest… Altfel, orice ziarist, când nu se supune cu totul, își capătă dreptul la suferință.

  nastase cu copiii si cainele• Adrian Năstase, Traian Băsescu și Victor Ponta au transformat România într-o victimă eternă, într-o marfă ieftină și într-o pradă inepuizabilă. Singurul care a plătit parțial pentru nelegiuirile sale a fost Adrian Năstase. Dar cum „comunistul este un animal care, după ce l-a citit pe Marx, atacă omul”, baronul de la Cornu se așează ritos în linia marilor deținuți politici români care s-au opus comunismului, acesta cerând amnistie fiscală și grațiere pentru toți marii infractori ai României.

  Pun pariu că atât Băsescu cât și Ponta sunt încântați, în sinea lor, de o eventuală traducere în fapt a cerințelor lui Năstase. Elena Udrea știe de ce…

  • Odată eliberat din pușcărie, Adrian Năstase a făcut poze cu cei doi fii ai săi și cu credinciosul lui câine de la Cornu. Pătruns și contaminat, de-a dreptul, de ideile stăpânului său și conștient că poza de familie va fi postată pe o rețea de socializare, câinele lui Năstase a găsit de cuviință să le arate românilor mădularul aflat în plină erecție. Semn că filozofia falică a lui Bombonel, privind soarta României, se transmite și la animale…

  Dumitru SÂRGHIE

  Permanent link to this article: https://linia1.ro/ganduri-randuri-15/