AcasăGanduri... RânduriGânduri… Rânduri

Gânduri… Rânduri

• Sunt curios cărui parlamentar român, posesor al unei minime morale, uitându-se în oglindă, nu i se pare a se fi întâlnit cu farseorul și impostorul din el…

• Se vorbește despre fostul ministru al Finanțelor, concitadinul nostru Darius Vâlcov, că ar fi avut un catalog în care erau consemnate damele și prostituatele de lux, cu care ar fi făcut dragoste. Gurile rele și impotenții onești merg și mai departe și ne spun cum își justifica el postura de Casanova, în fața Laviniei Șandru, soția sa: „Lavinia, să știi că te-am înșelat doar cu femei!” Dacă-i așa, atunci acest lucru reprezintă singura consecvență din cariera politică meteorică a traseistului Darius Vâlcov.

ganduri randuri 622• Victor Ponta a declarat că va interzice, pentru trei luni, exporturile de lemn din România. Plagiatorul nu spune, însă, niciun cuvânt despre oprirea tăierilor ilegale și despre mafia materialului lemnos, ale cărei tentacule ajung și la socrul său, Ilie Sârbu.

E ca și cum ai spune că violul asupra poporului român continuă, însă îl ținem sub perdea, ascuns de ochii lumii, vreo trei luni de zile…Mai mult de-atâta, Mitomanul pare să ne asigure că violul va fi executat cu prezervativ. Cât de grijuliu față de popor este ginerele lui Ilie Sârbu, cel mitraliat la ouă de Bombonel, în Pădurea Bolovanu!

• Dacă vrei să știi cât se fură în România, trebuie să-i cunoști pe pesediști și-i de ajuns… Și asta, fiindcă liberalii, democrat-liberalii, uneperiștii, udemeriștii și ceilalți sunt frații lor mai mici și provin din același arbore ideologic: PCR!

• Îmi iubesc atât de mult țara, încât nu l-aș ierta nici pe Regele Mihai, dacă ar încerca să mă despartă de ea. Și asta, fiindcă de la dânsul am învățat, cu adevărat, ce înseamnă dragostea de patrie.

• Mulți primari rurali ai PSD Olt spun că  autorul moral al jafului comis de Vâlcov și de clientela lui portocalie este însuși PSD Olt. Și asta, pentru că, deși toată lumea știa ce înseamnă grupul infracțional condus de Vâlcov, conducerea PSD Olt, l-a primit pe acesta ca pe un erou. Nu știm dacă ăsta este adevărul gol-goluț, știm doar că Județul Olt este astăzi o Vale a Plângerii…

• După un sfert de veac de la Revoluție, trăim încă urletele democrației originale, teoretizate în epocă de Ion Iliescu. Oare când vom trăi și noi muzica democrației autentice?

• Am fost înduioșat sincer, atunci când condamnatul Liviu Dragnea a declarat că fratele său a murit din cauza dosarului care viza fărădelegile comise de ex-vicepremier la Referendumul de suspendare a lui Băsescu. Mai cinic și mai puțin sentimental decât mine, fiul meu mi-a spus iritat: „Stai liniștit, tată, că ăsta e în stare să-l cheme pe frate-său din mormânt, ca să voteze și la următoarele alegeri.”

Dumitru Sârghie


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments