AcasăGanduri... RânduriGÂNDURI- RÂNDURI...

GÂNDURI- RÂNDURI…

Pâinea cea de toate zilele – unitate de măsură pentru nedreptate…

Recent, a evadat dintr-o decepție grea…La prima intersecție, însă,  Gardienii destinului l-au prins, l-au încătușat și l-au dus în fața Judecătorului

Suprem. Acesta l-a condamnat la decepție pe viață!

Unii intră și ies din viața altora, așa cum ar intra / ieși într-o / dintr-o cârciumă. Eu intru și ies deseori din propria-mi viață, cu teama ca, atunci când ies, să nu cumva să uit drumul de întoarcere!

Profesor de limba gimnastică sau profesor de gimnastica limbii?

ganduriDe la Năstase încoace, pesediștii s-au mâncat între ei ca niște câini, ca niște fiare…În curând, însă, leșurile lor politice vor fi mursecate de devoratorii tehnocrați…Și asta, fiindcă orice nedreptate va fi întotdeauna înlocuită cu altă nedreptate, ce-i drept destul de cosmetizată, pentru început!

Toate promisiunile pesedeului au fost scrise pe nisip. La primul vânt dorsal al plagiatorului Ponta, acestea au fost spulberate cât ai clipi din ochi…Mai nou, Guvernul tehnocrat al lui Pește – Prăjit și-a scris promisiunile pe foi guvernamentale  cu antetul Bruxelles-ului, apoi le-a introdus în sticle  închise etanș și le-a dat drumul pe Apa Sâmbetei…Ehei, râurile, valurile…

Sunt un poet cu vocație eminamente nocturnă… La lumina zilei, nu pot scrie decât împotriva fostului guvern și a actualului guvern… Și, câteodată, în favoarea bătrânului nostru Rege, Mihai I, și a Casei Regale, care a fost și ea invadată de securiști.

Pe hârtie, social-democrația lui Iliescu ar fi avut menirea să atenueze, pe cât posibil, inegalitatea socială din România. Însă, în goana după aur a  “socialiștilor”  Năstase, Ponta, Șova, Dragnea, Vâlcov, precum și a altor netrebnici, a fost anulat acest deziderat, ștergând astfel și Porunca a 7-a din Decalog, care spune sec :”Nu fura!”

Aceștia și-au purtat ticăloșia până la…extreme, acolo unde nu mai există nici bun-simț, nici emoție, nici umanitate, ci doar…interes de clan și gașcă!

România lui Iohannis va intra în curând, într-o iarnă politică fără precedent…Iar noi vom fi niște oameni de zăpadă, cu mâini uscate din crengi de agud, cu ochi din cărbune și cu inimi de gheață, după chipul și asemănarea…furerului.  Apără-ne, Doamne, și păzește-ne de cel viclean… Amin!

Dumitru Sârghie

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments