Print this Post


  GÂNDURI… RÂNDURI

  Paradoxul liberalilor slătineni: cel mai apreciat liberal din orașul lui Ion Minulescu este un fost pesedist – Andrei Iordache, cel care, atunci când era pesedist, era, de fapt, un fost liberal.

  Cel mai popular liberal din Olt, candidat pentru Parlamentul României, e o doamnă: Siminica Mirea, fost președinte PDL Olt!

  Cel mai penibil liberal de la vârf este însăși Alina Gorghiu, președinte interimar al PNL. Omologul ei în penibilitate este Victor Ponta, fost președinte PSD. Rar mi-a fost dat, după 1989, să văd asemenea ființe stupide și lipsite de caracter, cocoțate la asemenea nivel.

  ganduri randuriAlina Gorghiu a furat ca-n codru sloganul PSD, spunându-ne fără rușine că acest furt este, de fapt, o strategie liberală. Îndrăznește, deci, bietule alegător român, să mai crezi în România, când vezi asemenea creaturi lipsite de o minimă morală…

  Dacă aș fi fost liderul PNL Olt, n-aș fi utilizat în această campanie sloganul furat de la PSD, replicându-i Alinei Gorghiu, în felul următor:

  – Auzi, duduie, sunt prea mândru că sunt liberal, iar ideea de a fura un slogan de la „comuniști” anulează întreaga istorie a PNL. Cred că Brătienii tresar în morminte!

  Dumitru Sârghie

  Permanent link to this article: https://linia1.ro/ganduri-randuri-19/