AcasăGanduri... RânduriGÂNDURI-RÂNDURI

GÂNDURI-RÂNDURI

ÎL AȘTEPTĂM PE PAUL STĂNESCU LA „POEZIA POLITICII”

Curg, în avalanșă, informații cum că senatorul și fostul vicepremier, Paul Stănescu,  va pleca din PSD. Dacă pleca mai devreme, acum ar fi fost declarat erou. Niciodată, însă, nu-i târziu să pleci de lângă Liviu Dragnea. Fiindcă, a-l părăsi pe scelerat e un act patriotic. Cu siguranță, Paul Stănescu, care este un om cu multă experiență de viață, a realizat că, de la Revoluție încoace, România a murit de mai multe ori… Decesul actual al patriei române a survenit în urma înjunghierii acesteia pe la spate de către Liviu Dragnea… Paul Stănescu are meritul de a fi semnalizat mai de demult acest atentat, dar cei cu care a plecat la drum, mituiți de Dragnea, l-au trădat. Plecarea sa de la PSD semnalizează sfârșitul unei ere politice sumbre, mai clar, sfârșitul actualei dictaturi politice. Îl așteptăm pe Paul Stănescu la Oltv, în cadrul emisiunii POEZIA POLITICII , pentru detalii suplimentare.

paul stanescu linia intai iun 2018TRUBADURI PRIN FULGI DE NEA

Regalul de Folk și Literatură „Trubaduri prin fulgi de nea”, este evenimentul ce va avea loc la Biblioteca Județeană ”Antim Ivireanul” din Râmnicu – Vâlcea, în ziua de 16 februarie a.c. Participă cu prezentări de carte: Cristina Maria Firoiu (București), Ela Nicolau (Alexandria), Veronica Stan (Rm. Vâlcea), Dumitru Sârghie (Slatina), Mihai Traista (București), Nicu Cismaru (Rm. Vâlcea), Nicuță Ioan Lungu (Rm. Vâlcea), Cătălin Codru (București), Ovidiu Cristian Dinică (Rm. Vâlcea), Vali Orțan (București), Nicolae Nistor (Rm. Vâlcea). În recital folk: Monica Cojocaru (Arad), Mihaela Stoica (Giurgiu), Florin Thomits (Sibiu), Valer Moldovan (Brașov), Gilbert Ghicolescu (București) și Trupa Arhaic (Alexandria). După concert, artiștii se vor deplasa în comuna Mălaia, jud Vâlcea, unde vor organiza „REVELIONUL ARTIȘTILOR”!

carte nicolae trutaNICOLAE TRUȚĂ – POEZII ALESE

A apărut, de curând, la Editura Hoffman, volumul de versuri POEZII ALESE, sub semnătura regretatului artist plastic și poet slătinean, Nicola Truță. Cartea, care a văzut lumina tiparului, în condiții grafice deosebite, are o prefață girată de cunoscutul critic de artă și poet, Paul Aretzu, din Caracal, care ne spune, printre altele: „Imaginarul pictorului poet este unul al întoarcerii și al recuperării unui paradis existențial și al unui tip uman care, din păcate, s-a disipat. Și-a consacrat viața și arta devotamentului permanent și jertfei, în slujba frumosului, dreptății, libertății, trăsături cruciale ale artistului, ale umanității profunde.”

Dumitru Sârghie

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments