AcasăGanduri... RânduriGânduri... Rânduri

Gânduri… Rânduri

Antonescu – la Slatina: Ponta unică rămâne aceeași!

Între Victor Ponta și Crin Antonescu, eu îl prefer pe liderul PNL. Atenție – nu am spus liderul liberal, fiindcă am anumite rezerve în ceea ce-l privește pe fostul profesor de istorie din Soleștii Vasluiului. Și anume, mă deranjează atitudinea sa inofensivă față de producția masivă de vorbe goale a lui Victor Ponta, precum și toleranța cu care domnia-sa acceptă să fie tovarăș de guvernare cu atâția pesediști infractori.

Prezent la Slatina, d-l Crin Antonescu nu a admis, în niciun fel, faptul că PSD și Victor Ponta i-au pus gând rău și nici că urmașul lui Ion Iliescu ar vrea să schimbe mult-aplaudata cotă unică de 16%.

Penelistul șef o ține înfiptă: că Ponta respectă protocolul prin care s-a stabilit candidatura lui Crin Antonescu la președinția țării și că faimoasa cotă unică rămâne aceeași. E ca și cum ai spune: Ponta unică rămâne aceeași, premierul azi spune una și mâine alta!

ganduri randuri 566Modelul politic al eșecului perfect

Recent, Mircea Geoană, acesta Pristanda al PSD, pus de Ponta să-i numere ouăle lui Antonescu (numărătoare care-i iese mereu fără soț), a sărit la gâtul liderului PNL, îndreptându-și cu patos lingușelile față de procurorul plagiator, numit de un analist radical și hâtru – antrenorul asasinilor economici din România.

Și ca dovadă că e dus cu pluta, uitând de prostia și ignoranța de care el însuși a dat dovadă, atunci când a intrat în jacuzzi cu Sorin Ovidiu Vântu, Mircea Geoană schimbă placa, plesnindu-l pe Victoraș drept în moalele capului: „Cea mai reușită vizită în SUA a fost cea a lui Emil Constantinescu!”

Iată modelul politic al eșecului perfect!

Cucuveaua

Regimul Ponta este o piedică în calea democrației. Comuniștii lui Iliescu și Năstase nu mai au niciun dram de conștiință. Scaunul de prim-ministru al lui Ponta este plin de noroi și de minciună și nu va putea fi niciodată spălat, decât în momentul despărțirii poporului de acest hidos guvern antieuropean, antinațional și antiamerican.

Cucuveaua, cea care prevestește răul și despărțirea, s-a mutat de pe Palatul Cotroceni pe Palatul Victoria. Când ea își va termina cântecul, adică la sfârșit de tot, atunci va fi ÎNCEPUTUL…

Dumnezeu – singurul aliat în lupta cu neantul neocomunist

Dacă d-l Crin Antonescu ar dori, cu adevărat, ridicarea României din genunchi, atunci el ar trebui să scoată urgent PNL-ul din cianura asta roșie care se cheamă USL. Dacă decăderea morală generalizată a României, bolile, foametea, șomajul, disperarea și noroiul, care au năpădit societatea românească la toate nivelurile, n-au reușit să-l determine pe Crin Antonescu să-și retragă oastea din acest guvern al oamenilor de nimic, măcar atitudinea jenantă și antidemocratică a lui Ponta ar fi trebuit să-i dea de gândit.

Din nefericire pentru PNL, pentru însuși Crin Antonescu, dar și pentru viitorul democratic al acestei țări, liderul PNL preferă să rămână încălecatul de serviciu al lui Victor Ponta. El nu observă că „mitomanul” ține morțiș ca România să fie condusă de un singur cap și acela pesedist (capul său), urinând zgomotos pe formula bicefală (PSD-PNL), pe care au votat-o românii la ultimele alegeri.

Teama noastră este că d-l Crin Antonescu are un sol de infirmitate morală, atâta timp cât nu poate să trăiască politic decât în preajma lui Ion Iliescu, Adrian Năstase și Viorel Hrebenciuc.

D-le Antonescu, Dumnezeu e singurul aliat al poporului român în lupta cu neantul neocomunist, în fruntea căruia se află Victor Ponta, neant pe care dvs. îl girați.

Dumitru SÂRGHIE


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments