AcasăGanduri... RânduriGânduri… Rânduri

Gânduri… Rânduri

• Rolul politicianului nu este să afirme, ci să dovedească. Eșecul lamentabil al USL dovedește că Victor Ponta și Crin Antonescu n-au înțeles nimic din minciunile și gafele Guvernului Boc.

• Cum e să iubești la nebunie dreapta politică și apoi s-o lași pe mâna celor care-o transformă într-o iluzie? Asta-i întrebarea!

• USL – o ruină care se reclamă de la inițiatorul ei: Motanul Felix!

• Rime tragice în istoria politică post-decembristă a Oltului: Vasile Bărbulescu, cumnatul lui Ceaușescu, și Daniel Bărbulescu, pedelistul lui Stănescu. Primul – doctor în depănușatul porumbului, al doilea – doctor humoris-causa! Depănușează și el câte ceva…

ganduri randuri 573• Capitularea județului Olt s-a consumat ca lumânarea la căpătâiul mortului, în momentul alegerilor parlamentare din 2012, atunci când PSD Olt și-a trimis 9 fanarioți în Parlamentul României, la care se adaugă alți trei ai PP DD, care sunt mai pesediști decât pesediștii cu carnet. Doamne, cât vom mai sta sub această ocupație?

• Se pare că a fi pesedist astăzi nu înseamnă a contesta doar bunul-simț, ci a nu-l fi avut niciodată.

• Întrebare: oare Paul Stănescu și Darius Vâlcov au curajul să meargă, fără gardă, de la magazinul Oltul până la gară și să se uite în ochii oamenilor?

• Mita este autoritatea supremă într-un partid de sorginte comunistă, care se bizuie în alegeri doar pe cumpărarea votului! PSD și PDL își pot lua doctoratul în această disciplină. PNL este corigent. Iată o corigență pozitivă!

• 1-0 pentru Gigel Știrbu! Aceasta este scorul pe care l-a obținut actualul ministru liberal al Culturii, în competiția sa cu veleitarul politic Darius Vâlcov. Un meci care durează de ani buni, din perioada în care cei doi și disputau întâietatea într-un partid de extracție securistică: ApR! Dumnezeu să-i ApR pe amândoi!

• Cultura județului Olt curge spre o singură direcție: spre manelizare! Îi sugerăm lui Laurențiu Guțică, directorul Muzeului Județean Olt, să îndrăznească a trage un semnal de alarmă. Domnia-sa este singurul intelectual rafinat din Olt, aflat în fruntea bucatelor, care simte impostura și are știința și capacitatea s-o combată, dar n-are curaj ca să se exprime în acest sens. Este legat de glie!

Dumitru Sârghie


1 COMENTARIU

  1. Draga Monnie as vrea si eu ceva elegant si simplu,bunaoara o rochie tanga daca exista.As dori cat mai putina rochie la decolteu,se poate?

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments