AcasăGanduri... RânduriGânduri… rânduri

Gânduri… rânduri

USL OLT – alianța unor complici care au compromis definitiv ideea de justiție și democrație. Județul Olt a fost invadat de lăcustele roșii și portocalii, refăcând FSN-ul de altădată.

OLTv Slatina, în ciuda unor redactori și cameramani valoroși, care – din păcate – sunt cârmuiți prost de niște marionete politice, școlite până la genunchiul broaștei, mai are un pic și îl cenzurează și pe Eminescu. Apologia degradării morale care se practică aici, ne aduce aminte de o inspecție pe care a făcut-o Elena Bărbulescu, într-o școală, în Epoca de Aur, la o oră de literatură, care avea pe ordinea de zi „Viața și opera lui MIHAI Eminescu”. Înnebunită de furie că profesorul nu spune nimic despre „CEL MAI IUBIT FIU AL POPORULUI”, sora lui Ceaușescu a început să latre fioros: „Gata, bă, ce atâta dragoste de Eminescu? Nu ți-e rușine?”
Recomandarea pe care le-o putem noi face dascălilor din Olt,care îndrăznesc să mai sărbătorească ZIUA CULTURII NAȚIONALE, este ca aceștia să înceapă manifestările dedicate poetului național cu „Viața și opera lui Darius Vâlcov”.

Județul Olt, în anul de dizgrație 2014: un cimitir în formare!

valcov barbulescu mot Deputații Emil Moț și Daniel Bărbulescu nu se pricep aproape la nimic util, în favoarea interesului general, așa cum le cere fișa postului lor. Nu au nicio meserie, niciun ideal cât de cât umanist, niciun freamăt religios, niciun Dumnezeu spiritual. Singurul lor zeu, insuflat de biblia roșie a lui Adrian Năstase, este banul! Fiindcă, pentru ei, politica înseamnă negoț cu propriile lor caractere. Se vând, pe tarabă, din patru în patru ani, pe ei înșiși, iar cu profitul obținut, reinvestindu-l, cumpără oameni flămânzi și femei lejere… Murdăresc caractere, dirijează, din umbră, tot felul de mașinațiuni economice, ascultă manele și se lăfăiesc într-un lux egal în grandomanie cu cel pe care-l practica Bercea Mondialu’, înainte de a merge la „Facultate”, adică la țohaus…
De fapt, Bercea Mondialu’ a fost unul dintre agenții electorali ai lui Darius Vâlcov, cel care constituie modelul politic al celor doi „băieți deștepți”.

ganduri randuri 571112 M-am întâlnit, recent, cu un fost lider de sindicat de la ALRO, actualmente pensionar, care îi făcea campanie electorală, în trecutul nu prea îndepărtat, pedelistului Darius Vâlcov, cel care, astăzi, este un pesedist înrăit. La una dintre aceste campanii, fostul sindicalist făcuse imprudența să-și ia o cravată roșie, minimalizând faptul că Vâlcov mânca, respira și trăia eminamente portocaliu. Pensionarul își amintește, cu neplăcere, ce mizerie i-a făcut Vâlcov atunci, pentru îndrăzneala de a-și pune o cravată, care simboliza PSD-ul, iar acum se întreabă siderat: „Oare ce-ar trebui să-i fac eu lui Darius, fiindcă astăzi se scaldă și încearcă să ne scalde și pe noi în această cianură roșie, care este PSD?”

Epoca politicii prin insultă ar trebui să ia sfârșit în cel mai scurt timp. USL și trâmbițele sale mediatice au reușit să ne facă de râs în toată Europa… La Olt, singurul lider politic care practică politica bunului-simț și pe cea a faptelor este, fără îndoială, o doamnă: SIMINICA MIREA, liderul PDL!
Iată, oameni buni, un model pentru generația tânără din OLT, care ar trebui să nu se mai lase infestată de modul de gândire suburban, dualist, manglitor, iresponsabil, ipocrit și cinic, cu miros de debara și de prăvălie, adică acela pe care-l practică, în acest moment, generația lui Vâlcov.

Nu poți vorbi de libertatea presei, într-un județ precum Oltul, în care 90 la sută dintre „organele” de presă locale sunt stipendiate de Putere, prin diferite inginerii financiare, care atentează la banul public. Există speranța că puterea pe care o au astăzi unii lideri ai USL se va întoarce, mai devreme sau mai târziu, împotriva lor.
Barbaria lor se va înmuia, atunci când liberalii adevărați își vor da seama că au fost trași pe sfoară și când așa-zișii lideri ai FC, PNȚCD, PMP nu se vor mai lăsa dirijați de Darius Vâlcov, retrăgându-se la matcă: la PDL!
Atenție însă la cel puțin trei cameleoni, care și-au luat doctoratul în traseism politic: Vâlcov, Bărbulescu și Moț…

Dumitru Sârghie


5 COMENTARII

  1. mot un hot ordinar fara caracter si unul dintre cei mai mari betivi!se imbata de doarme numai in clubul lui..kings!isi bate joc de oricine,un nenorocit!daca nu traia masa cu stanescu era un nimeni!

  2. Distinsul Costinel Alexandrescu, mare PSD-ist dar de fapt mare lingau si pupincurist al oricui, iata ce-i scria pe Facebook lui Traian Basescu ,, Domnu presedinte v-am intalnit personal in urma cu ceva timp la Kladovo in Serbia in timp ce ma intorceam din Zaicar ! Acolo am fost rugat sa dau un spectacol de catre Traian Barbulescu , pe atunci Dir TVR Craiova ! Locatia respectiva era impanzita de sute de sepepisti sarbi inarmati pana in dinti! In perioada respectiva daca pomeneai ceva de fratii nostri Vlahi in număr de circa 500 000 , sarbii te executau pe loc !Domnu presedinte atunci eu am crezut ca mor de frica cand dumneavoastră ati fluturat steagul romanesc pe scena ! Mare nationalist , mare curaj!,, Pe langa faptul ca este agramat, trageti singuri concluziile, eu nu mai am nimic de zis!

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments