AcasăAlegeri Locale 2016Gheorghe Gănescu, candidat PSD la Primăria Curtișoara: Promit mai puțin și voi...

Gheorghe Gănescu, candidat PSD la Primăria Curtișoara: Promit mai puțin și voi face mai mult!

La cele 45 de primăveri ale sale, Gheorghe Gănescu are un trecut profesional și moral ireproșabil și un viitor politic și administrativ pe măsură. Consilier social-democrat în două mandate, 2008-2012, 2012-2016, tânărul Gănescu administrează, de ani buni, o societate agricolă, prin care a creat mai multe locuri de muncă și grație căreia a intrat la sufletul consătenilor săi, care-i cer ajutorul și serviciile pe care le acesta le oferă cu dragoste, ca un adevărat fiu al satului.

Este un bun familist, soția este inginer agronom și împreună au doi copii, un băiat student în anul II la USAMV București, Facultatea de Inginerie Economică în Agricultură și o fată în clasa a X-a la Colegiul Național «Ion Minulescu» din Slatina.

Experiența sa administrativă, câștigată atât în domeniul privat, cât și în cele două mandate de consilier local, comportamentul său față de oameni, conduita și educația sa, îl îndreptățesc să candideze la funcția de primar al comunei Curtișoara. Alături de domnia-sa, un grup de tineri din Curtișoara, care împărtășește valorile politice ale social-democrației, îl susține pe Gheorghe Gănescu, pentru a da o nouă perspectivă acestei localități care, de aproape patru ani, bate pasul pe loc.

Prezentăm, în continuare, gândurile și ideile d-lui Gheorghe Gănescu în dorința și putința domniei-sale de a câștiga alegerile pentru funcția de primar al comunei Curtișoara! Succes!

afis ganescu gheorghe curtisoaraD-le Gănescu, sunteți cotat cu prima șansă la câștigarea Primăriei Curtișoara. Cărui fapt credeți că i se datorează acest lucru, în condițiile în care funcția de primar, în acest moment, este deținută de un alt contracandidat de-al dvs.?

Da, într-adevăr, așa este! Dar, trebuie să vă informez că localitatea noastră nu mai are primar în momentul de față, pentru că acestuia i-a încetat de drept mandatul, înainte de expirarea duratei normale, întrucât și-a schimbat partidul și legea electorală așa spune. Nu contează, însă, acest  aspect, întrucât sunt primari condamnați, care ar câștiga alegerile pentru primării, datorită faptului că au avut realizări și au reușit să dezvolte localitățile respective.

La Curtișoara, nu s-a întâmplat acest lucru și, de aceea, locuitorii din această comună sunt nemulțumiți, sunt dezamăgiți de faptul că un primar căruia i-au acordat încrederea acum patru ani nu a realizat nimic pentru această comună, aflată la numai câțiva pași de municipiul reședință de județ.

 Acesta este însă doar un aspect referitor la afirmația dvs. că eu sunt candidatul favorit la câștigarea Primăriei Curtișoara.

Principalul motiv pentru care cei mai mulți curtișoreni au încredere în mine se datorează faptului că sunt un om care spune lucrurilor pe nume, o persoană care promite puțin și face mai mult.

De asemenea, am demonstrat că știu să mă pun în slujba oamenilor, că sunt un bun gospodar și cred că acestea sunt principalele mele avantaje.

Faptul că primarului i-a încetat de drept mandatul, din cauza traseismului politic, nu credeți că va cântări în opțiunea alegătorilor din Curtișoara?

Sincer, nu știu cât va conta acest fapt. Eu am fost într-un singur partid, PSD, și sunt onorat să reprezint acest partid în alegeri. Prea puțin mă interesează ceilalți contracandidați și las cetățenii să decidă dacă traseismul politic este un lucru  onorant sau nu.

Vreau să fiu ales primar la Curtișoara pe calitățile mele și nu pe un vot negativ, care, de ce să nu recunosc, va exista din cauza incapacității primarului actual de a gestiona și cele mai mărunte probleme care există la nivelul comunei Curtișoara.

Într-adevăr, există mai multe probleme de infrastructură în localitatea Curtișoara, care au rămas de izbeliște și pentru care dvs. v-ați asumat, în această campanie, rezolvarea lor. Credeți că veți reuși să duceți la bun sfârșit aceste proiecte, în cazul în care veți ajunge primar?

Nu mi-am asumat decât lucruri pe care știu că le voi putea realiza. Am spus «că promit mai puțin și voi face mai mult», dar ceea ce am promis, cu siguranță, voi realiza.

Am o echipă puternică în spate, echipa Partidului Social-Demnocrat, și acest lucru va conta foarte mult. Nu voi sta închis în primărie, am să merg să bat la uși, le voi deschide pentru cetățenii din Curtișoara, iar ușa primăriei va fi permanent deschisă.

Voi milita pentru proiecte care să aducă fonduri europene în comună, voi face în așa fel încât curtișorenii să aibă Stradă, Școală, Canalizare, Siguranța cetățeanului și a proprietății private, lucruri normale pentru o țară civilizată, membră a Uniunii Europene.

D-le Gănescu, știu că aveți o situație financiară bună și vă aflați printre primii gospodari ai comunei. Ce vă mână în lupta pentru a deveni primar?

Este o întrebare bună. Sunt anumite persoane care încearcă să inoculeze o anume idee, în sensul că «ce-i mai trebuie lu’ Gică primăria, că are tot ce-i trebuie?»

D-le Sârghie, să știți că, pe lângă faptul că mă bucur de susținere din partea multor oameni, din partea familiei, lucru care contează foarte mult pentru mine, au fost și anumite persoane care mi-au sugerat să nu mă implic. Nu mi-au spus-o cu rea credință…

Ce vreau să vă spun este că am decis să intru în această competiție pentru că am considerat și sunt convins că pot face mai mult pentru această comună. De-a lungul timpului, m-am lovit și eu de diverse probleme și când văd atâta nepăsare, când văd cum apa intră în gospodăriile oamenilor, când văd că, la câțiva km de Slatina, nu avem canalizare, când văd că alte localități rurale au asfalt și pe ulițe, și când atâția oameni m-au îndemnat să candidez, am decis că e timpul să mă implic.

Veți ajunge primarul comunei Curtișoara. Care este primul lucru pe care îl veți face în calitate de primar?

Așa cum am mai spus, voi demara imediat proiectul prin care să aducem canalizare în comună. Apoi, sunt foarte multe de făcut. De exemplu: șanțuri, salubrizare, siguranța cetățeanului și a proprietății private, dezvoltarea din punct de vedere cultural și sportiv, comunicarea cu cetățenii. Sunt multe lucruri care trebuiesc făcute bine.

Eu sunt dispus că muncesc și să fiu permanent în slujba cetățeanului și veți constata și dvs. că aceste lucruri nu sunt doar vorbe în vânt și vor deveni realitate.

Un mesaj de încheiere pentru cetățenii din Curtișoara!

…Am un mesaj de început pentru ei, de un nou început. Vreau să aibă, în continuare, încredere în mine, să știe că, pe 5 iunie, când vor veni la vot, dacă vor alege Gheorghe Gănescu și PSD, vor alege bine. Vor alege un fiu al satului, care va fi permanent între ei și împreună vom transforma această localitate într-una de care să fim mândri.

Totodată, vreau să le transmit cetățenilor comunei Curtișoara multă sănătate și să aibă încredere în mine!

(P)                                                                                                                                                                       Dumitru Sârghie

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments