AcasăActualitateGuvernul României a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru Sala Polivalentă din Slatina

Guvernul României a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru Sala Polivalentă din Slatina

La începutul acestei săptămâni, Guvernul României a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru proiectul „Sală de Sport Multifuncțională cu 3.000 de locuri – structură preluată”, proiect ce va fi realizat de Ministerul Dezvoltării, prin Compania Națională de Investiții.

Trebuie amintit faptul că lucrările pentru sala polivalentă din Slatina au început în urmă cu doi ani de zile, însă au fost stopate de guvernarea trecută. Până în acest moment, au fost realizate licitația, lucrările de infrastructură, lucrările de demolare, turnarea betonului de egalizare a terenului, realizarea hidroizolației și turnarea șapei de protecție, lucrări în valoare de patru milioane lei suportați din bugetul local.

La finalizare, sala se va întinde pe o suprafață de 8.000 mp, va avea o capacitate de 3000 de locuri. De asemenea, vor fi realizate și spații comerciale, birouri administrative, săli de conferință, o parcare cu 120 de locuri, precum și o platformă de peste 1.000 de metri pătrați, ce va fi folosită la organizarea de concerte în aer liber.

Ionuț DUMITRESCU


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments