HAI, FĂ-N FÂN!

 • Rezultatele dezastruoase ale acestei guvernări ne arată, fără dubii, că Victor Ponta și camarila sa au pedepsit o țară întreagă pentru scorul nesatisfăcător pe care USL l-a obținut la acel celebru referendum de demitere a piratului Traian Băsescu…

• Un guvern care cheltuiește mai mulți bani pentru campanii electorale decât pentru programe sociale se îndreaptă – implacabil – spre faliment. Uitați-vă doar la așa-zisul guvern social-democrat al lui Victor Ponta!

• PSD are nevoie permanentă de un „dușman” de calitatea și dimensiunile politice ale lui Traian Băsescu, pentru a rămâne cât de cât în atenția electoratului. Traian Băsescu este „dușmanul necesar”. Singura rațiune a lui Ponta de a-și menține puterea la o anumită altitudine este aceea de a permanentiza, cu ajutorul Antenelor Motanului Felix, scandalul cu Traian Băsescu. Atunci când Traian Băsescu va dispărea, Victor Ponta va rămâne singur în câmp deschis, în bătaia puștii propriilor lui șobolani roșii, fiindcă își va pierde obiectul de activitate! Iar un alt „dușman” credibil, precum corsarul Elenei Udrea, nu se va naște în curând…

• E greu pentru Traian Bganduri randuri x44eee3ăsescu să creadă că Ponta va spune vreodată adevărul, când știe că, în locul său, și el ar fi mințit fără să clipească!

• V-ați întrebat vreodată cine mânuiește cu adevărat frâiele în PSD? Dacă da, suntem siguri că v-ați gândit că, în spatele lui Victor Ponta, stau marii baroni ai PSD, cei care au nevoie urgentă, ca și șeful lor – Liviu Dragnea – de o necesară lege a amnistierii.

Toți aceștia vor să-l translateze pe Ponta în prizonierat, la Palatul Cotroceni, ajutându-l să ajungă – cu orice preț – președinte. Adică, să scape de el, cu orice preț…

În cazul în care, însă, Dragnea va trebui să dea socoteală pentru abnegația cu care un număr impresionant de morți au votat la referendumul anti – Băsescu, tot acest scenariu se va nărui ca un castel de nisip. Atunci, dreapta unită va avea șansa să scoată președintele și, bineînțeles, premierul…

• Până mai ieri, speram ca singurul vierme din mărul verde al PMP să fie Traian Băsescu. Ar fi cântărit mai puțin în economia rezultatelor proaste pe care – cu siguranța – le va înregistra acest partid la alegerile europarlamentare, având în vedere și ușoara reintrare în popularitate a prea-temutului președinte.

Din păcate, la orizont, alți doi „viermi flămânzi” au scos capul din mărul cu pricina: anume, Florin Popescu, de la Dâmbovița, și Pinalti de la Neamț. Gurile rele spun că ea însăși – blonda de la Golden Blitz – cea care mușcă vârtos din fructul cunoașterii lui Traian Băsescu – va da cu subsemnatul la DNA,cu privire la GALA BUTE.

Așadar, PMP are nevoie de implementarea unor măsuri radicale agro-tehnice și fitosanitare, pentru combaterea viermilor nesățioși care au năpădit interiorul acestui măr al minimei speranțe.

• La cât de slobod la gură a devenit Victor Ponta, nu ne-am mira, dacă într-o clipă romantică, de pierdere a rațiunii… pure, într-o campanie electorală, pe plaiurile noastre mioritice, plagiatorul i-ar spune Ecaterinei Andronescu: „Tu ce faci, măi Cati, aici? Aveai chef de o tăvăleală? Hai fă-n fân!” Și la această provocare, demnă de tandrețurile lui Che Guevara, premierul infantil să adauge niște versuri, pe care le-a învățat în copilărie: „Ce-aș mai și-aș mai, până n-aș mai, / Șapte nu te-ar cum eu te-aș…, / De când nu ne-am mai… tu te-ai?”

Ne și imaginăm răspunsul cristalin pe care Cati i-l va susura acestuia direct în urechea stângă: „Nu m-am mai, da’ mai că m-aș!”

Dumitru SÂRGHIE

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments