INFORMARE

Această informare este efectuată de U.A.T. MUNICIPIUL CARACAL, str. Piața Victoriei nr.10, Caracal, jud. Olt, 235200, telefon 0249 511384, ce intenționează să solicite de la A.N. APELE ROMÂNE – DIRECȚIA APELOR OLT – S.G.A OLT aviz de gospodărire a apelor/ aviz de amplasament pentru desfășurarea activității de ÎNFIINȚARE CENTRU DE COLECTARE PRIN APORT VOLUNTAR ÎN CADRUL OBIECTIVULUI DE INVESTIȚII DEZVOLTAREA, COMPLETAREA ȘI MODERNIZAREA SISTEMULUI PENTRU MANAGEMENTUL INTEGRAT AL DESEURILOR PENTRU TRANZIȚIA LA ECONOMIA CIRCULARĂ ÎN MUNICIPIUL CARACAL, JUDEȚUL OLT.

Această investiție este nouă.

Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/ 1996, cu modificările și completările ulterioare.

Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menționată.

Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului de aviz la adresa mai sus menționată, după data de 07.10.2022.


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments