AcasăInterviuLa orizont, Partidul Comunist Român – Secolul XXI! Cei care ne conduc...

La orizont, Partidul Comunist Român – Secolul XXI! Cei care ne conduc astăzi sunt cei care au făcut parte din burghezia comunistă!, a declarat Marian Popescu, liderul PCR – Secolul XXI, Filiala Olt

Nu mai este niciun secret pentru nimeni că urmașii burgheziei proletare (așa cum însuși Lenin a anticipat), cei care conduc astăzi destinele României, au creat o falie între ei și nostalgicii PCR, care au crezut, cu naivitate, în principiile „Bibliei Roșii”. Că realitatea este așa, ne-a demonstrat-o, cu ceva ani în urmă, însuși nepotul lui Ceaușescu, Emil Bărbulescu, de la Scornicești, care a scris cartea intitulată „Noi, cei care am trădat”, carte în care a criticat întreaga pletoră comunistă, în frunte cu „trădătorul Ion Iliescu”.

Asta ne spune și slătineanul nostru Marian Popescu, liderul PCR – Secolul XXI, Filiala Olt,  care încă mai crede într-o renaștere din cenușă a înmormântatelor principii comuniste.

Conform dreptului la cuvânt, stipulat, încă, în Constituția României, el și-a exprimat gândurile procomuniste, în interviul de mai jos.

Domnule Marian Popescu, cine sunteți dvs., de fapt, și de ce vreți să reînviați Partidul Comunist?

Sunt un OM, un român care provine dintr-o familie de învățători, cu 6 copii. Vreau să promovez și să aduc în atenția tuturor românilor Partidului Comunist Român – Secolul XXI, din dorința că majoritatea OAMENILOR din generațiile ’59-’75 au puterea de a face  diferența între perioada comunistă și cea de după ’90.

Ce denumire poartă partidul pe care vreți să-l consolidați și la Olt și în ce stadiu de organizare vă aflați?

Noua denumire este Partidul Comunist Român – Secolul XXI și este în faza de organizare (înscrierea de membri, formarea unui nucleu puternic, înregistrarea la ANAF etc).

În fapt, nu vi se pare că indivizii care ne conduc azi sunt urmașii de drept ai fostului PCR? La ce bun să mai faceți un PCR?

Nu. Cei care ne conduc astăzi sunt cei care au făcut parte din burghezia comunistă, cei care au trădat Romania și poporul român, cei care au vândut și distrus România.

Enunțați câteva principii cu care pleacă partidul dvs. la drum…

Principiul puterii participative, egalitatea de șanse, promovarea pe criterii de competență și moralitate…

Ați trăit bine pe vremea lui Ceaușescu sau ați suferit, ca și noi cei mulți de frig, de stat la cozi, de lipsa apei calde, de întreruperea energiei electrice, de teama odioasei Securități etc.?

Nu pot afirma că am trăit bine, dar nici rău. Dar dacă analizăm corect, în ’89, România a fost singura țară care a achitat integral datoria externă.

Ce mesaj aveți către viitorii membri de partid?

Să fie ROMÂNI și să depună toate eforturile, pentru o viață mai bună, o viață decentă pentru ei, urmașii lor, urmașii urmașilor lor. „Țara nu este a noastră. Este a urmașilor și urmașilor urmașilor noștri”, după cum spunea Ștefan cel Mare.

LINIA ÎNTÂI


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments