AcasăAlegeri Locale 2016Liviu Dragnea și Victor Ponta susțin proiectele lui Emil Moț și Marius...

Liviu Dragnea și Victor Ponta susțin proiectele lui Emil Moț și Marius Oprescu

Emil Moț, candidatul PSD la Primăria Municipiului Slatina, și Marius Oprescu, cel care deschide lista pentru Consiliul Județean Olt, au avut, joi, la Slatina, susținerea celor mai importanți oameni din PSD la nivel național, Liviu Dragnea, președinte PSD, și deputatul Victor Ponta.

Așa cum era normal, lângă domniile lor, a fost prezent Paul Stănescu – președinte PSD Olt, care le-a mulțumit celor doi lideri pentru faptul că au dat startul campaniei electorale în Olt, într-una dintre cele mai puternice organizații PSD din țară.

Atât Liviu Dragnea, cât și Victor Ponta și-au arătat susținerea pentru Emil Moț și Marius Oprescu, văzând în aceștia doi învingători la alegerile locale din 5 iunie a.c.

Tot aici, Emil Moț a declarat că a fost inițiatorul proiectului privind Centura Ocolitoare a Slatinei, al amendamentului prin care au fost alocați banii pentru studiul de fezabilitate, și că acest proiect de anvergură este prioritatea sa ca primar, imediat ce PSD va prelua guvernarea României din toamnă.

conferinta psd olt ponta dragneaPaul Stănescu, președinte PSD Olt:

VĂ MULȚUMESC, DOMNILOR, PENTRU SUSȚINEREA PE CARE NE-O ACORDAȚI DE FIECARE DATĂ

„Suntem astăzi într-o echipă reunită, alături de d-l Liviu Dragnea, președintele PSD, și de d-l Victor Ponta, fostul prim-ministru al țării și fostul președinte al PSD.

Vă mulțumesc, domnilor, pentru susținerea pe care ne-o acordați de fiecare dată, pentru susținerea pe care ați arătat-o pentru candidații noștri, Marius Oprescu și Emil Moț!”

Liviu Dragnea, președinte PSD:

SUNT CONVINS CĂ EMIL VA AVEA POSIBILITATEA SĂ EXPLICE TUTUROR CETĂȚENILOR DIN SLATINA CARE SUNT GÂNDURILE LUI, CARE SUNT PROIECTELE LUI ȘI CUM VREA EL SĂ FACĂ DIN SLATINA UN ORAȘ DE CARE SLĂTINENII SĂ FIE MÂNDRI

„Am ales să dăm startul campaniei electorale de la Olt, pentru că eu cred că Oltul are cea mai puternică organizație a noastră din țară.

La Slatina, candidatul nostru, Emil Moț, este un coleg pe care-l cunosc foarte bine, un tânăr cu viziune, care-și iubește orașul și care știe ce are de făcut. Sunt convins că va avea posibilitatea să explice tuturor cetățenilor din Slatina care sunt gândurile lui, care sunt proiectele lui și cum vrea el să facă din Slatina un oraș de care slătinenii să fie mândri.”

Victor Ponta, fost președinte PSD:

VIN ȘI DIN DATORIE, DAR VIN ȘI DIN CONVINGERE. ȘI PENTRU CANDIDATUL DE LA SLATINA, EMIL MOȚ, ȘI PENTRU MARIUS OPRESCU, PENTRU CANDIDAȚII DE LA OLT, CÂT ȘI PENTRU CANDIDAȚII PSD DIN ȚARĂ

„Astăzi am venit la solicitarea domnilor Liviu Dragnea și Paul Stănescu, și voi merge și în alte locuri din țară. Toți mi-au cerut un singur lucru, un lucru de bun-simț, acela de a sprijini partidul în campania electorală de la locale, cât și în cea de la parlamentare, unde, de altfel, voi fi și candidat tot în județul Gorj.

Consider că este un lucru de bun-simț, în primul rând pentru că am o datorie față de PSD, care de 15 ani m-a sprijinit întotdeauna pentru toate funcțiile politice și publice. În al doilea rând, pentru că sunt absolut convins că, în 2016, PSD este o variantă de conducere și locală, și națională, mult mai bună decât varianta Iohannis-PNL-Guvernul Tehnocrat.

Vin și din datorie, dar vin și din convingere. Și pentru candidatul de la Slatina, Emil Moț, și pentru Marius Oprescu, pentru candidații de la Olt, cât și pentru candidații PSD din țară.”

IONUȚ DUMITRESCU

(P)

1 COMENTARIU

  1. Printre acestea se numara si ” proiectul cu Scoala Profesionala Duala” . Dupa ce au distrus invatamantul profesional acum il reconstruiesc. Neobrazarea apare cand isi asuma acest proiect , el fiind de fapt al Premierului Ciolos. Poate ne explica acesti ” politicieni” cum au distrus C. T. Ion Mincu , cea mai indicata locatie pentru dezvoltarea invatamantului tehnologic ( Obs: Domnul Albota a facut parte din Consiliul de Administratie a acestei scoli ) ” Strategia pentru educaţie şi formare profesională şi duală a fost declanşată şi urmează ca Guvernul să elaboreze un plan concret de măsuri, astfel încît din toamnă să fie funcţionale primele structuri şi instituţii, a declarat premierul Dacian Cioloş, luni, la dezbaterea „Ora premierului”, de la Parlament, care a avut tema „Problemele din sistemul de educaţie”, informează AGERPRES.”

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments