AcasăAlegeri europarlamentareMesaj către cetățenii județului Olt

Mesaj către cetățenii județului Olt

Dragi prieteni,

Un popor înseamnă mai mult decât doi indivizi: Dan Voiculescu și Victor Viorel Ponta! O mulțime reprezintă mult mai mult decât o mână de oameni care conduc astăzi România.

Mulțimea primarilor, viceprimarilor și consilierilor din județul Olt, indiferent de culoarea lor politică, înseamnă mult mai mult decât doi conducători vremelnici, precum Paul Stănescu și Darius Vâlcov. Ei reprezintă, fiecare în parte, câte o palmă peste obrazul județului Olt și al României. Disprețul lor față de voi, față de cei mulți, a coborât definitiv ideea de „Națiune Română”, iar cei peste 400 000 de locuitori ai  județului Olt au stat până astăzi cuminți, cu mâinile la spate, în semn de supușenie, uitându-se nedumeriți la stăpânii lor care au promis atât de multe și n-au făcut nimic.

marian vasileZeci de mii de muncitori și intelectuali sunt lipsiți de pâinea lor pe o zi. Și ei au rămas până astăzi cuminți, pentru a-i arăta PSD-ului că sunt civilizați, umanitari, delicați și cu cei șapte ani de acasă.

Țăranii noștri sunt epuizați de munci istovitoare, roși de boli, așteptând un semn de bunăvoință din partea unui guvern găunos și incapabil care a paralizat economia și minima prosperitate din acest județ și din țară.

Tinerii din Olt, ca și cei din întreaga țară, între care foarte mulți copii studioși și de bună-credință, se pierd în această impresionantă mizerie socialistă sau rămân nemișcați și nepăsători, în fața unei puteri politice nedemne și indiferente.

Dar răbdarea noastră, a tuturor, a celor veșnic înșelați, se apropie de sfârșit. Minciuna și perfidia roșie s-au umflat și, în curând, se vor sparge. Prin urmare, toți cei cu drept de vot, de pe aceste meleaguri, avem misiunea de a scoate județul Olt și țara din mocirla umilinței și a slugărniciei, față de niște conducători care au ridicat birocrația și clientelismul la rang de politică de stat.

echipa pmp 586Locuitorii orașelor și municipiilor acestui județ trebuie să dea dovadă că le pasă de viitorul lor și al copiilor lor. Spun asta, fiindcă țăranii din comunitățile rurale, pe care-i cunosc foarte bine, trăind zilnic alături de ei, au înțeles cam ce le poate capul urmașilor lui Iliescu și Năstase și am convingerea că se vor comporta ca atare, în fața urnelor de vot.

Misiunea noastră, a celor care sunt lideri și membri ai Partidului Mișcarea Populară, din Olt și de pretutindeni, este aceea să le arătăm oamenilor că timpul nu mai rabdă un județ și o țară fără orgoliu și că trebuie să-i arătăm Europei și lumii întregi că actuala guvernare găsește o mie și una de metode de a ocoli o groapă și niciuna de a o astupa.

E ora noastră, a Mișcării Populare, e vremea când mulțimea simplă și răbdătoare trebuie să-și recucerească județul și țara de sub stăpânirea înstrăinată de necazurile ei. Se simte deslușit un vânt de primenire, pe care voi – cei care ați suferit și suferiți pentru idealul acestei națiuni – îl înțelegeți cel mai bine.

Votând candidații Partidului Mișcarea Populară pentru Europa, veți vota, dragi prieteni, pentru a scoate România și județul Olt din grota întunecată în care au fost introduse, cu bună știință, de către Victor Ponta și clientela din jurul său.

Votați Marian Vasile – Olteanul vostru!


Articolul precedent
Articolul următor
RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments