AcasăOpiniiONESTITATEA LUI LIVIU VOICULESCU

ONESTITATEA LUI LIVIU VOICULESCU

Fără doar și poate, Liviu Voiculescu, președintele PNL Olt, este deja o personalitate atât în ordinea lumii politice, dar și ca un administrator care și-a onorat cu succes fotoliul de primar al comunei Cungrea, o comună care, în urmă cu patru ani, era destul de „avariată” din punct de vedere economic și administrativ. Meritul mare al lui Liviu Voiculescu este acela că, pe lângă rezultatele administrative fără precedent, obținute în calitatea sa de primar, a reușit să gestioneze cu brio un partid care, la rându-i, avea destule racile interne și destule înțelegeri, pe sub masă, cu fostul aliat, PSD.

liviu voiculescu netRezultatele obținute de echipa lui Liviu Voiculescu, atât la alegerile europarlamentare, cât și la prezidențiale, au dat măsura inteligenței și capacității sale manageriale, din punct de vedere politic, intrând, astfel, în conștiința publică a electoratului din județul nostru. A avut și are două atuuri: inteligența nativă și modul ușor cazon de organizare, provenit din fosta sa meserie de polițist. S-a opus tot timpul noroiului din politică și aranjamentelor pe sub masă, fapt care a deranjat anumite capete, dar și-a conturat astfel principiile politice, câștigând în fața opiniei publice mai multă onorabilitate și onestitate.

Și-a pregătit partidul pentru o luptă electorală grea, o luptă care, din cauza pandemiei, devine și mai grea, însă, mai mult ca niciodată, echipele sale liberale au depășit, per ansamblu, tracul în fața atotputernicului (cândva) PSD, care a fost nevoit să se replieze și să caute alte tehnici insurecționale în lupta pentru a rămâne la putere.

Faptul că Liviu Voiculescu „atacă” Primăria Slatina arată, dacă mai era nevoie, modul său cinstit și profesional de a face politică și, mai ales, schimbarea unei optici vechi a PNL, aceea de a trimite la sacrificiu un „iepuraș”, care-culmea – mai avea și blat cu PSD.  Felicitări, Liviu Voiculescu!

Dumitru Sârghie

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments