AcasăGanduri... RânduriParașuta masculină

Parașuta masculină

În cadrul unei conferințe de presă, desfășurate, cu vreo doi ani în urmă, la sediul PSD Olt, i-am atras atenția lui Victor Ponta s-o lase în pace pe Elena Udrea, dacă el crede că-i este acesteia superior, din punct de vedere intelectual, moral și politic. Nu de alta, i-am spus eu atunci, dar o ridică prea mult în sondaje pe respectiva doamnă, dacă o tot bagă în seamă, din sculare până la culcare.

Victor Ponta s-a năpustit atunci verbal asupra mea, cu furia unui individ needucat și prins cu mâța-n sac, dar nu într-atâta de prost, ca să nu-și dea seama de ironia mea, din care reieșea faptul că face pe el de frică privind ascensiunea politică a blondei de la Golden Blitz.

ganduri randuri x44eee4Ulterior, d-na Elena Udrea și-a câștigat postul de parlamentar, cu un scor onorabil, având în vedere căderea vertiginoasă a PDL, alimentând astfel și mai mult ura patologică a lui Ponta față de domnia-sa.

Nu sunt un fan al Elenei Udrea, dar când văd că un prim-ministru, candidat la președinția României, face spume la gură, atunci când vorbește de fosta ministresă a Dezvoltării, îmi tresaltă inima de bucurie…

Eventuala candidatură a șefei de facto a PMP îi bagă plumb în picioare lui Victoraș, acesta căpătând deja un tremur subpancreatic, la gândul că o va avea pe Udrea drept adversar, în tentativa lui de a ocupa fotoliul de la Cotroceni.

Sunt multe diferențe între cei doi combatanți, unele în defavoarea Elenei Udrea, însă cele mai multe în detrimentul lui Ponta, dintre care vom puncta doar două.

Prima este legată de baronii Elenei Udrea și cei ai lui Ponta. Dacă baronii PMP sunt în captivitate, între picioarele Elenei Udrea, ascultându-i acesteia ordinele și indicațiunile prețioase, baronii PSD îl țin pe Ponta prizonier, până ce acesta le rezolvă toate problemele legate de incompatibilitate, de Justiție, de recuperarea cheltuielilor din campaniile electorale, de publicitate politică la televiziunile oligarhilor, obligându-l pe acesta să ia sub control DNA, SRI, Parchet și tot ce mai trebuie, ca să-i scape de pușcărie.

O altă diferență este cea legată de cei șapte ani de acasă ai fiecăruia. Episodul cu parașuta în care a fost implicată Elena Udrea l-a determinat pe Infantil să emită pe gaura gurii niște prostii care l-au discreditat întâi ca bărbat, ca locuitor al Europei civilizate, apoi ca intelectual, dacă mai era nevoie și de așa ceva, în urma plagiatului grosolan pe care dottore l-a comis fără nicio jenă.

În plus, Victor Ponta nu va mai putea vreodată „să se tragă” cu parașuta, fiindcă bășcălia grosieră, pe care el i-a aplicat-o Elenei Udrea, se va întoarce ca un bumerang asupra sa. Toată lumea îi va spune atunci că este „parașuta masculină” a baronilor roșii.

Dumitru SÂRGHIE

- Advertisment -

Most Popular