AcasăEditorialPNL OLT ȘI LUNTREA LUI CARON

PNL OLT ȘI LUNTREA LUI CARON

E clar ca bună ziua că, în PNL Olt, sunt două tabere cu viziuni diametral opuse: tabăra, deocamdată, cea mai numeroasă, condusă de actualul lider județean, senatorul Liviu Voiculescu, și cealaltă, ceva mai restrânsă, dar cu acces mai mare la butoanele centrale, aflată sub bagheta experimentatului deputat Gigel Știrbu. Ambii ,,conducători de oști”, pretind că spun adevărul și fac ,,curățenia de toamnă” în  binele partidului, care are de susținut examene grele, la alegerile ce bat la ușă.

Ca jurnalist și cetățean cu drept de vot, nu mă situez de partea niciunei tabere și, mai mult, ambilor lideri le transmit că a spune adevărul in integrum despre colegii tăi de partid implică o samă de riscuri și asumări cu privire la imaginea formațiunii pe care vrei s-o ,,salvezi”.

Liviu vrea s-o ,,salveze” de sfera de influență a lui Gigel și vițăvercea: Gigel din ghearele sinecuriștilor lui Liviu… Oamenii din teritoriu sunt cu curul în două luntri: Luntrea lui Gigel și a lui… Liviu. Era să zic… Luntrea lui Caron.

Între timp, prelungirea acestei situații, coboară și mai mult partidul în ochii electoratului, iar liderii PSD jubilează, firesc, această luptă internă din PNL scutindu-i pe ei de a mai face cheltuieli și eforturi mediatice de a spune electoratului cât de fragili și inutili sunt liberalii din Olt, cei care-și dau singuri cu genunchii în testicule.

Părerea mea este că unul dintre cei doi, cu ajutorul ,,generalului”  de la București, trebuie să taie, radical, coada câinelui, altfel sufletul PNL va fi îmbarcat chiar în Luntrea lui Caron de către electorat și trimis pentru a traversa Acheronul (Styxul), în împărăția… drepților! Amin!

Dumitru Sîrghie


RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments