AcasăOpiniiPortretul-robot al PSD

Portretul-robot al PSD

 Coruptul perfect există. L-a văzut Direcția Națională Anticorupție. Și i-a dat drumul, evident, ca să-i facă după aia portretul-robot, așa cum a apărut în presă: 50 de ani, studii superioare, ținută Armani sau Versace, personaj integrat în societate, posesor de familie organizată, cu copii, funcții de răspundere, mort după avere, titluri, prestigiu, șantajează și e șantajat. Ați văzut dumneavoastră vreun pesedist care să aducă cu portretul acesta robot? Eu n-am văzut, că al dracu’ tocmai a trecut în viteză pe lângă mine și m-a stropit cu Mercedesul la colț – și nu i-am văzut numărul, B-01-HOȚ sau B-Mulți-PSD,  n-am văzut prea bine.

ciprian sturzu xx114
Ciprian Sturzu

S-au gândit și ăștia mult până au făcut portretul-robot al Coruptului. Normal că are familie, că doar pe numele cui să pună fabricile, mașinile, miliardele și amantele? Pe numele maică-sii, soacră-sii, vărului cretin de la Văscăuți, copilului cu bube pe fund – proprietar peste noapte al unui combinat de îngrășăminte chimice, când lui nici nu i-au dat primii floci la subsuori, amantei din provincie – un hotel de 5-6 stele în Aiud, evident! Și evident, coruptul are funcții de răspundere. Ați văzut vreun corupt care să nu răspundă: „Da, domnule Dragnea! Răspundem prezent chemării la furat a Partidului”. Și s-a văzut corupt care să nu fie mort după avere?!

Îl vedeți pe Dan Șova mergând cu troleibuzul 69, schimbând cu tramvaiul 20 la V. Pârvan, ca să ajungă la Guvern, să mănânce cu Ponta pâine udă cu zahăr și să se uite pe canalul de teleshoping, ca să ia niște oale mai ieftine, să i le ducă lui Danei Năstase? Ca să facă Dana fiertură de lături, ca să i-o dea lui Adrian la pachet, să aibă la Tabăra de Agrement Jilava.

Sau îl vedeți pe Marian Oprișan cărându-și două milioane de dolari de șpagă, într-o pungă de un leu pe Calea Victoriei? Sau pe Dana Năstase rujându-se cu creionul, ca să facă economie la buget? Și mergând cu picioarele goale prin Cornu, ca să găsească de muncă în sat, femeie în casă, să rânească la porcii lui Ilie Sârbu, orice? Dacă nici voi, atunci sunteți conduși de PSD, cel mai bogat partid social-democrat din istoria comunismului.

Și cum să nu șantajeze Coruptul și să nu fie șantajat? Păi, nu-l vedeți pe Ponta de dimineața până seara, cum este șantajat de niște rakeți deghizați în președinți de consilii județene de la PSD?!

Ciprian Traian STURZU


1 COMENTARIU

  1. Uite cand citesc asa ceva imi lumineaza dimineata. M am saturat de pupaciosi si de interviuri aranjate si ajustate la culoarea cravatei .Si imi pare rau ca pe meleagurile caracalene presa e prezenta in viata oamenilor asa de putin.Dar vin campaniile electorale si se trezesc baietii din hibernare stocurile de hartie sunt pregatite deci poze osanale si pupaturi……..SUCCES cu LINIA 1

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments