AcasăOpiniiSănătatea încotro? BANI, DA! CARACTERE, NU!

Sănătatea încotro? BANI, DA! CARACTERE, NU!

N-aș scrie cu atâta năduf, într-un moment istoric când vedem cu câtă nepăsare și înverșunare vor feudalii de azi ai mondializării, să ne transforme într-un „cimitir în sânge”, dacă nu ne-ar fi fost dat să vedem, cu stupefacție națională, cum două gravide, la intervale relativ scurte de timp, au fost lăsate de izbeliște, de niște ratați intratabili în halate albe, la  spitalele din Urziceni și Botoșani!

Oare cum este posibil, în mult-trâmbițata propagandă a „civilizației” euro-atlantice, să se întâmple așa ceva? Se vede însă că s-a ajuns cu nerușinarea, după atâtea acțiuni împotriva copiilor nenăscuți și născuți, încât nimeni să nu mai răspundă pentru această (strigătoare la cer) neglijență în serviciu!

Da, din păcate, uite că am ajuns și în punctul în care, dându-se oficial drumul la adevărate bande de dezechilibrați mintal, toate epavele umane dau buzna în față și, după „legea junglei” și a principiului tribalic „care pe care”, s-au hotărât, cu ale lor obsesii, depresive și sociopate, să nu mai dea doi bani pe condiția umană, dărâmând o lume fără să clipească!

Iar nouă, nouă ce ne-a mai rămas? „Corul bocitoarelor” din Pădurea Adormită?

Costel Neacșu


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments