AcasăAlegeri europarlamentareScrisoare către alegători

Scrisoare către alegători

Mulțumim tuturor celor care au încredere în noi, precum și celor care se îndoiesc, fiindcă îndoiala lor ne determină să-i convingem și pe ei că oferta PDL pentru alegerile europarlamentare este cea mai bună.

Am intrat în această competiție deoarece avem convingerea că oamenii din Olt și din întreaga Românie au dreptul la o viață mai bună. Știm prin ce greutăți trece fiecare, știm și de unde provin aceste greutăți.

Ne mâhnește și ne doare, văzând câtă sărăcie au adus în casele oamenilor cei doi ani de guvernare haotică, câtă nesiguranță și neîncredere s-au strâns în sufletele românilor.

Așa nu se mai poate, dragi prieteni! Este nedrept, ca un tânăr să învețe și să nu aibă un loc de muncă în România. E strigător la cer să vezi cum se pleacă zilnic peste hotare, pentru o bucată de pâine. Este înfiorător să muncești din greu, pentru un salariu de mizerie.

siminica dec
Siminica Mirea
ionica dec
George Ionică

Este foarte greu să-ți plătești impozitele aberante și să-i vezi vorbind de corupție tocmai pe cei corupți, să vezi atâția șomeri în județul Olt și pretutindeni în țară, când este atâta de construit în România.

Ne simțim, de asemenea, datori să vă spunem că, oricât de dezamăgiți ați fi de această guvernare, este o mare greșeală să nu mergeți la vot. Neparticipând, dați mari șanse celor interesați să vă conducă, în continuare, așa cum vă conduc astăzi.

Nu disperați, există oameni cinstiți și capabili, care să vă reprezinte interesele în Uniunea Europeană. Datoria noastră este să vi-i prezentăm, iar datoria dumneavoastră este să îi votați. Să-i votați pe cei care pot înlătura necinstea, neputința și impostura. Pe cei care prețuiesc inițiativa și hărnicia și pe cei care au conștiință profesională.. Pe cei care pot elimina nedreptățile și vrajba din societatea românească. Pe cei care pot întrona starea de normalitate în relațiile dintre oameni.

Votând candidații PDL la Parlamentul European, vă asigurăm că votați mentalități cu adevărat europene și democratice, atât în spirit cât și în faptă. Votați oameni devotați României, care stau cu fața spre viitor, spre dumneavoastră și spre viitorul copiilor dumneavoastră.

Oricât de profitabilă ar fi minciuna pentru adversarii noștri politici și oricât de jenant e adevărul pentru ei, noi rămânem sinceri și direcți!

Contați pe noi și pe cea mai bună echipă pentru Parlamentul Europei!

SIMINICA MIREA,
Președinte PDL Olt

GEORGE IONICĂ,
Președinte PDL Slatina, candidat la Parlamentul European

__________________________________________________________________

stolo 586Theodor STOLOJAN

Doctor în economie, premier al României la începutul anilor ’90 și o personalitate politică marcantă a ultimelor decenii, a activat în Parlamentul European începând cu anul 2009.

Ca raportor al Parlamentului European, a pus în centrul programului european 2014-2020 de cooperare fiscală a statelor membre, combaterea evaziunii, fraudei și a planificării fiscale agresive, din cauza cărora România pierde anual miliarde de euro la bugetul țării. A contribuit la elaborarea legislației europene care să prevină o nouă criză economică și financiară, precum și la aplicarea Semestrului European pentru coordonarea politicilor economice și fiscale ale statelor membre. A susținut și promovat suportarea din bani europeni a reparațiilor la infrastructura distrusă de inundații în Sud-Estul României.

Pentru următoarea legislatură, și-a propus trei obiective strategice: susținerea și promovarea intereselor românilor și ale României, susținerea parcursului european al Republicii Moldova și dezvoltarea integrării europene.

macovei 586

Monica MACOVEI

 Europarlamentar din partea PDL din anul 2009, Monica Macovei are 40 de rapoarte votate ca Raportor al Parlamentului European, mai mult decât toți cei 16 europarlamentari din PSD și PNL la un loc, fiind astfel cel mai eficient europarlamentar român. Rapoartele, adică legi scrise, negociate și adoptate, reprezintă cea mai importantă activitate din PE.

Monica Macovei a fost premiată pentru activitate la categoria „Justiție și Libertăți Civile”, 2012.

Monica Macovei a lucrat și finalizat Directiva privind confiscarea bunurilor provenite din infracțiuni, care prevede, între altele, confiscarea extinsă a averilor nejustificate ale celor condamnați penal și a bunurilor puse pe numele unor rude sau prieteni.

Monica Macovei este inițiatoarea Rezoluției Anticorupție adoptată de Parlamentul European.

Traian UNGUREANUtraian ungureanu 586

Scriitor, autor al șase cărți și peste o mie de materiale publicate, și-a făcut un obiectiv al mandatului început în 2009 din a lupta pentru tratamentul nediscriminatoriu al muncitorilor români în statele membre ale Uniunii Europene.

A avut inițiativa decisivă pentru accesarea sumei de trei milioane de euro în folosul românilor disponibilizați de Nokia, la Jucu. A abordat teme referitoare la probleme cu impact direct asupra siguranței României și a relațiilor cu vecinii săi estici, respectul democrației și statului de drept și organizarea de alegeri libere și corecte, a promovat o politică ambițioasă și coerentă pentru granița de est a României și, implicit, a Uniunii Europene, o politică în măsură să reziste presiunilor exercitate de Rusia în această zonă.

marinescu 586Marian Jean MARINESCU

Este vicepreședinte al grupului PPE din Parlamentul European, cel mai puternic grup parlamentar. A fost desemnat europarlamentarul român cu cea mai bună activitate și a primit titlul de „Europarlamentarul Anului 2014” la categoria „Cercetare și inovare”. A contribuit decisiv la extinderea perioadei acordate României pentru a folosi fondurile europene.

Marian Jean Marinescu a introdus pe harta rețelelor de transport europene trasee noi de autostradă și cale ferată care conectează toate regiunile României cu Europa. Marian Jean Marinescu a condus grupul de lucru al PPE în care s-au decis bugetul UE, politicile de coeziune și politica agricolă comună 2014-2020: programe europene, dezvoltare regională, creșterea subvenției pentru fermieri.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments