AcasăActualitateSe dă startul celei de-a XXVII-a ediții a Festivalului de Umor Oltenii...

Se dă startul celei de-a XXVII-a ediții a Festivalului de Umor Oltenii &… Restu’ Lumii

Mâine, 29 septembrie a.c., se va da startul celei de-a XXVII-a ediții a Festivalului de Umor Oltenii &… Restu’ Lumii. Așa că sunteți invitați să gustați din tot ceea ce organizatorii v-au pregătit. La cârciuma „La cățaua leșinată” vă veți sătura de vin, de pastramă și de glume bune!

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Slatina și Consiliului Județean Olt, alături de Centrul Județean de Cultură și Artă Olt.

Nu uitați că aveți nevoie de pașapoartele pe care birourile mobile de pașapoarte de oltean le vor pune la dispoziție celor dornici să călătorească pe aripile umorului, ale cântecului și jocurilor populare! Deschiderea va avea loc odată cu Vama oltenească de la Podul Olt, pe la ora 11,00 și ceva… De asemenea, în cadrul festivalului va fi organizat și un târg al meșterilor populari tradiționali.

Invitatul special al festivalului va fi, de această dată, actorul Eugen Cristea, iar în cele trei zile de petrecere, pe scena amplasată în Parcul Tineretului, vor urca nume importante ale muzicii: LORA, Elena Gheorghe, AZUR și ANDRA.

Dragoș Sîrghie

- Advertisment -

Most Popular