AcasăActualitateSiminica Mirea: Partidul Social Democrat sprijină orice demers care vizează diminuarea facturilor!

Siminica Mirea: Partidul Social Democrat sprijină orice demers care vizează diminuarea facturilor!

Siminica Mirea, senator PSD, luptă pentru ca românii să facă față facturilor uriașe la energia electrică sau la gaze naturale, iar locurile de muncă să fie păstrate.

„Indiferent dacă vorbim despre reducerea TVA, de eliminarea certificatelor verzi, de plafonare, de compensare sau reglementare. Important este ca românii să facă față facturilor uriașe, iar locurile de muncă să fie păstrate. Partidul Social Democrat sprijină orice demers care vizează diminuarea facturilor!

Ministrul Energiei, fără dar și poate, are obligația să vină, urgent, cu o strategie concretă de acțiuni și măsuri și să răspundă, astfel, solicitării imperative a premierului.

Alături de colegii mei social-democrați, am intrat la guvernare pentru rezolvarea crizelor, nu pentru a crea scandaluri politice cu partenerii de coaliție. Astfel, este un principiu esențial, care impune, firesc, respectarea ierarhiei și mecanismului decizional din guvern. În acest sens, PSD nu este de acord și nu se va substitui ministrului Energiei, care, prin fișa postului, este obligat să soluționeze problemele generate”, a declarat Siminica Mirea.

Ionuț Dumitrescu

1 COMENTARIU

  1. Siminica Mirea: Partidul Social Democrat sprijină orice demers care vizează diminuarea facturilor!
    Aha! Si cam cat dureaza doamna Siminica “sprijinirea oricarui demers”? Cumva, cam pana cand falimenteaza toate firmele romanesti, oamenii raman fara locuri de munca, nu mai au cu ce plati si li se confisca locuintele n’asa? Dupa care vine si PSD-ul cu o lege gen “margica gainii babei” si o arunca in piata drept “SALVATORII ROMANIEI”? Rusine doamna Siminica! Macar, nu mai apareti prin ziare cu astfel de baliverne cand oamenii sunt extrem de suparati!

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments