AcasăPoliticaSlătinenii nu trebuie să sune, pe doi euro și jumătate la OTV,...

Slătinenii nu trebuie să sune, pe doi euro și jumătate la OTV, ca să li se spună cum să gândească!

În cadrul unei conferințe de presă, susținute ieri, la sediul PSD Olt, răspunzând unei întrebări legate de ciocnirile  violente dintre cele două tabere politice ale PSD și PP DD, aflate în alegeri, pentru scaunul de primar al Slatinei, senatorul Darius Vâlcov a subliniat:

 “Trebuie să vă spun că toți parlamentarii USL erau în Parlament. Eu eram la Comisii, de exemplu… Deputații erau în plen, chiar votau majorarea pensiilor, pentru că, în sfârșit, se aplică această lege și iată că, de anul acesta, pensiile sunt majorate cu 4%. Dacă și în ultimii trei ani s-ar fi respectat legea, să știți că astăzi am fi avut punctul de pensie la 850 de lei. Asta dacă s-ar fi respectat legea.

darius valcovPrea multe lucruri noi, parlamentarii, nu putem să știm. Ce vă pot spune, ca reprezentant al PSD, că nu avem absolut niciun fel de implicare. Ne dezicem de orice fel de astfel de manifestări. Mai ales că slătinenii mă cunosc foarte bine și știu că stilul nostru de a face campanie nu a fost niciodată agresiv sau murdar, cu bâte în cap… Cred că este evident faptul că noi nu organizăm astfel de acțiuni. Rog autoritățile, poliție, jandarmi, să se implice și să găsească vinovații, dacă a fost vreun vinovat, ca să răspundă în fața legii, așa cum este normal. Dar să nu se gândească cineva că PSD s-ar deda la astfel de acte, mai ales că noi suntem slătineni, rămânem aici. Și de luni încolo tot aici vom rămâne, nu ca cei care au venit doar și au luat camere cu chirie la hotel, până duminică.

Primarul Slatinei tot Minel Prina o să fie, iar proiectele Slatinei avem obligația să le ducem mai departe. Și dacă până acum noi am obișnuit cetățenii cu aceste campanii de bun simț și respect reciproc, vă garantez că PSD nu este implicat în niciun fel de acte denigratoare. Noi avem alt stil de campanie, din ușă în ușă, le explicăm oamenilor ce proiecte avem de realizat și de continuat pentru Slatina, iar pe stradă mergem în marșurile noastre deja obișnuite, în care împărțim materiale promoționale, dând mâna cu oamenii și făcându-ne simțită prezența, neblocând nicio altă activitate sau vreun marș al vreunui partid. Îi rog pe slătineni să mai reziste trei zile, pentru că circul odată venit în oraș va și pleca. Acum este un altfel de circ, duminică seara își vor lua bagajele și vor pleca. Îi rog pe slătineni să nu răspundă la provocări, pentru că am înțeles că au fost provocați slătinenii, de către un anumit partid politic. Să aibă răbdare pentru că ziua de duminică este foarte aproape și o să le cer scuze, într-un fel, pentru că iată devenim al treilea oraș din Oltenia în care un oltean consideră că trebuie să-și bată joc de concetățenii săi, după Vâlcea și Târgu-Jiu. Poate că așa suntem noi oltenii și prima dată vrem să dăm în ai noștri. Este păcat, dar mai este puțin timp și acești migratori vor pleca așa cum au venit.

Eu am încredere că slătinenii înțeleg foarte clar… Slătinenii n-au nevoie să le spună cineva cum să gândească și nici nu trebuie să sune, pe doi euro și jumătate, la OTV, ca să li se spună cum să gândească.

Până la urmă asta este democrația, mai naște și monștri. Toată lumea poată să spună, până la urmă, ce dorește, dar oamenii vor hotărî spre binele lor și al localității lor. Nu văd de ce ar fi trebuit ca PSD să iasă să se scuze pentru un lucru pe care nu l-a făcut. Noi ne continuăm programul conform legii, vom mai avea încă două marșuri, spectacole la care sunt invitați slătinenii. Încrederea lor în mine și în Minel Prina este foarte mare, dar și în echipa mare a PSD, vorbim de Paul Stănescu, de Marius Oprescu, de Victor Ponta și de susținerea pe care PSD Olt o are la nivel național. Noi avem treabă de făcut. De luni proiectele trebuie să continue… Trebuie să vedem câte blocuri mai sunt de anvelopat, trebuie să finalizăm bazinul de înot, cartiere care mai sunt de reabilitat. În martie, finalizăm introducerea rețelelor de canalizare… Mai vine peste două săptămâni Circul Globus, mai vin și alte circuri, dar pleacă și noi vom rămâne cu cetățenii noștri.”

Dumitru Sârghie

4 COMENTARII

  1. Valcov si-a luat mana de pe PRINA .ACUM ARE O NOUA STRATEGIE,ACEEA DE A-L INFUNDA PEPRINA ,CA SA SCAPE EL DE PUSCARIE.GUSA I-A FACUT ACEST PLAN,LA REALITATEA SI ATI VAZUT CA SILVIU MANASTIRE L-A atacat pe Prina si l-a laudat pe Valcov

  2. la puscarie valcove, cu toti hotii tai! mori in pula mea odata sa scapam de un jegos ca tine si ca toti batausii tai. cine pula mea te crede ca nu l-ai pus tu pe tasmania sa le rupa gatu alora. tasmaniea e prietenul tau de suflet. impreuna sper sa va vad la puscarie vagabonzilor

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments