AcasăAlegeri prezidențialeStimați locuitori ai comunei Fărcașele,

Stimați locuitori ai comunei Fărcașele,

Mă cunoașteți destul de bine, așa cum vă cunosc și eu pe dvs., fiind fiu al comunei Fărcașele. Ca întreaga  țară, și comuna noastră este chemată, în ziua de 2 noiembrie a.c., pentru a da un examen în fața istoriei.

Știți bine, dragii mei consăteni, că istoria ne-a jucat feste de-a lungul timpului, însă astăzi ea se anunță a fi una favorabilă, atât pentru noi, cei din Fărcașele, cât și pentru întreaga Românie, atâta timp cât putea să alegem, ca președinte de țară, o personalitate a vieții noastre politice românești, așa cum este d-l Victor Ponta.

Picture 016Victor Ponta este un tânăr politician competent, care și-a câștigat pe deplin încrederea poporului român, ieșind victorios și din luptele interne care s-au dat în PSD, dar și – mai ales – din lupta cu Traian Băsescu și cu sistemul putred pe care acesta l-a condus.

Victor Ponta a reușit, ca prim-ministru, doar în doi ani și jumătate, să facă pentru țară ceea ce și-a propus, gândindu-se permanent la bătrânii și la copiii noștri. Domnia-sa a îndreptat, atâta cât s-a putut, răul pe care l-au făcut Traian Băsescu și PDL în cei 10 ani de guvernare.

României europene îi trebuie un președinte de factura intelectuală și morală a lui Victor Ponta. Așa cum spunea chiar domnia-sa, românii au nevoie de un stat modern, un stat social, implicat activ în viața celor care au nevoie de sprijin, un stat cu reguli clare și durabile. Au nevoie de o Românie a solidarității, care să pună capăt acestei stări de conflict din societate, conflict generat de președintele Băsescu.

După cum mă cunoașteți, eu sunt unul dintre primarii de comună, care nu și-a subminat și subestimat niciodată adversarii politici. De aceea, cu respect, mă adresez celor care au alte idealuri politice decât cele de stânga să practice o campanie electorală prin care să dea dovadă de educație și de cei șapte ani de acasă.ponta afis 1

În ceea ce ne privește pe noi, cei de stânga, știm clar că Victor Ponta va fi cel mai bun președinte al României de după Revoluția din 1989. Prea mult ne-au dezbinat partidele de dreapta, ca să-l votăm acum pe Klaus Iohannis, favoritul președintelui Băsescu în această cursă electorală. Prea mult au suferit toți românii de bună-credință în urma măsurilor luate de dreapta politică. Traian Băsescu și oamenii săi ne-au tăiat pensiile și salariile. i-au asmuțit pe intelectuali contra țăranilor. Ne-au închis spitalele, au oprit lucrările a sute de școli, au crescut TVA și taxele. Ponta și guvernul său au reparat aceste nedreptăți, unindu-i pe români, deschizând spitalele, investind în educație, refăcând pensiile bătrânilor și salariile profesorilor, pe scurt – readucând speranța în inimile românilor.

Noi avem, astăzi, datoria față de această țară, ca viitorul președinte să nu fie un continuator al lui Traian Băsescu, ci unul care să pună capăt regimului acestuia. Votați Victor Ponta, președintele care va face schimbarea până la capăt. Doamne-ajută!

Tudor Marian, primarul comunei Fărcașele

- Advertisment -

Most Popular