AcasăOpiniiSufletiștii!

Sufletiștii!

În cei 50 de ani de activitate la catedră, am întâlnit două categorii de persoane:

– una a celor care, când spun că fac, doar spun… și care se întreabă, tot timpul, ce ar mai putea face funcția pentru binele lor personal;

– a doua categorie sunt persoanele care, când spun că fac, chiar fac, gândind că ar mai putea face bine, pentru funcția pe care o ocupă.

Păcat că această categorie, pe care o numim a SUFLETIȘTILOR, este din ce în ce mai mică, ba chiar aș zice, pe cale de dispariție…

În ziarul local „Maxim Plus”, al domnului Ciurea Valentin – nr. 173/10.04.2023, a apărut, pe ultima pagină, un mic articol, care preciza că, pe raza satului Milcov Vale, pe o proprietate privată, în apropierea drumului rapid Pitești-Craiova, există câțiva plopi, foarte bătrâni și înalți. Cum vijeliile nu ne ocolesc, există pericolul prăbușirii vreunuia dintre plopi, pe calea de acces a drumului rapid. Conducerea I.P.J. Olt, realizând pericolul, a luat legătura cu poliția comunei Milcov, astfel că șeful poliției Milcov, ofițerul Vețeanu, împreună cu primarul comunei, Dorobanțu Marin, au reușit să-l contacteze pe proprietarul terenului, care nu locuiește în comuna respectivă.

A fost multă alergătură în rezolvarea cazului și, pentru rapiditatea și eficiența eliminării riscului, considerăm că domnii comisar șef Ilinca Nicolae-Ionuț, comisar șef Mihalache Ion- Mihai, ofițer Vețeanu – șef Poliția Milcov, precum și domnul Dorobanțu Marin, primarul comunei, să fie incluși în categoria SUFLETIȘTILOR, județul Olt.

6 iunie 2023

Constantin Victor, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments