AcasăOpiniiTicăloșia de pe fața lui Tăriceanu

Ticăloșia de pe fața lui Tăriceanu

Fiind întrebat de ce i-au trebuit patru ani pentru a picta celebra frescă „Cina cea de taină”, Leonardo da Vinci a răspuns: „Mi-a trebuit foarte mult timp, ca să pot reda ticăloșia de pe fața lui Iuda”.

Ticăloșia de pe fața trădătorilor este greu de arătat, chiar și de către pictorii celebri, precum Leonardo da Vinci. Pe Decebal l-a trădat un nemernic numit Bicilis, acesta arătând romanilor drumul spre locul unde se afla regele dac. Pe Bicilis, dacii nu l-au omorât. L-au ținut în viață, obligându-l să rostească, în fiecare zi, următoarea frază: „În nemernicia mea, l-am trădat pe viteazul meu conducător, Decebal, mușcând mâna care m-a hrănit!”

tariceanu 595Pe trădătorul Călin Popescu Tăriceanu, cel care, dintr-un manechin oarecare, a ajuns prim-ministru al României, cine din istoricul partid îl va pedepsi. Oare, acest ticălos n-ar trebui să fie disprețuit precum a fost disprețuit trădătorul Bicilis?

Călin Popescu Tăriceanu e mândru de ticăloșia lui, de faptul că este slugă pesedistă, afișând o față zâmbitoare și provocând astfel indignare și treistețe în sufletul venerabilului liberal autentic, Mircea Ionescu Quintus.

Un vechi proverb spune că „un câine dacă-și arată dinții, să nu crezi cumva că îți zâmbește”. Fiara de Călin Popescu Tăriceanu abia aștepta prilejul ca să muște și prilejul a venit. Un alt golan al politicii dâmbovițene, numit Victor Ponta, l-a asmuțit împotriva propriului partid, ipocritul Tăriceanu arătându-și fața reală de ticălos.

În satul Haimanale, în care s-a născut Ion Luca Caragiale, se află o statuie ridicată în cinstea marelui dramaturg. Localnicii din comuna Ion Luca Caragiale, cum se numește astăzi această localitate, au aplicat o placă comemorativă pe care au scris: „V-am scos în lume, v-am făcut cunoscuți. Dacă n-aș fi fost eu, ați fi rămas niște haimanale!”

Așa cum Călin Popescu Tăriceanu, fără PNL, și Ponta, fără PSD, ar fi rămas doar niște haimanale…

Ing. Alexiu Koșa


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments