AcasăActualitateTineretul Național Liberal Olt dă startul campaniei umanitare „Dar pentru un zâmbet”

Tineretul Național Liberal Olt dă startul campaniei umanitare „Dar pentru un zâmbet”

Tineretul Național Liberal Olt dă startul campaniei umanitare intitulate „Dar pentru un zâmbet”, campanie ce se va derula până pe data de 20 decembrie 2014, și constă în donarea de haine, alimente, jucării și diverse lucruri familiilor nevoiașe din județul Olt.

„Am demarat această campanie pentru a veni în sprijinul familiilor nevoiașe, a  copiilor care nu se pot bucura de spiritul sărbătorilor de iarnă. Prin acest demers, dorim să aducem un zâmbet pe chipul copiilor și al părinților acestora. Sunt convins că slătinenii vor dovedi că sunt  oameni cu suflet mare și vor fi alături de cei greu încercați de soartă.

mario calin 605Facem acest gest simplu și firesc față de oamenii nevoiași. Oamenii cu suflet dăruiesc!”, a declarat  Marian Călin, președintele tinerilor democrat-liberali din Olt.

Cei care doresc să se alăture la această campanie și să doneze, din puținul lor, ceva pentru acești oameni, se pot prezenta la sediul PDL din Slatina, str. Aleea Florilor nr. 1A sau pot suna la numerele de telefon 0349.409.201 și 0746.666.270 – Marian Călin.

Ionuț DUMITRESCU

mos craciun tdl

- Advertisment -

Most Popular