AcasăEditorialUn vierme roșu: Victor Ponta!

Un vierme roșu: Victor Ponta!

Politicienii ies din viața noastră, așa cum au intrat. Unii cu gândurile curate și cu misiunea îndeplinită, alții – murdari la suflet și la gând și putrezi de bogați, urmare a fărdelegilor înfăptuite, în dauna comunităților pe care le-au avut în administrare.

Unii care încearcă să cumpere voturi, cu vorbe goale, bani, orez, ulei, zahăr și găleți roșii sau galbene, alții care vin cu proiecte și propuneri bazate pe experiență și pe buna lor credință, verificate, în colectivitățile în care au activat, cu onestitate, respectând legile acestei țări.

Unii care se închină gălăgios pe la icoane, invocându-l fariseic pe Dumnezeu, și alții (rara avis), care-și poartă biserica în suflet și se comportă moral și normal, în relația cu semenii lor, fără a face din asta o virtute.

Alții care vorbesc mult și mint de îngheață apele (așa cum este Victor Ponta), acest ipochimen nefăcând nimic în folosul acestei patrii, și alții care tac și lasă faptele să vorbească.

Uitarea, pentru noi, nu mai poate fi o virtute. Ceea ce a lăsat, în urma lui, acest dihor ateu, Victor Ponta, este rezultatul obedienței și inculturii noastre politice pe care ni le-au inculcat și ni le inculcă, încă, impostori de calibrul acestui șoșocar care, mai nou, își plimbă inutilitatea supremă, prin guvernul lui Ciolacu.

Aplaudat și delirat fiind doar de foști milițieni, torționari, securiști și informatori, el însușii fiind, în ciuda vârstei sale fragede, un purtător de șosete însângerate ale călăilor și viermilor roșii, care i-au hăituit, torturat și arestat pe toți românii care s-au opus urgiei comuniste.

Atacul fără precedent al acestui cârlan siberian, atât la adresa ziariștilor de front, de la Digi 24, la  care se adaugă jignirile aduse telespectatorilor acestui post de televiziune, catalogându-i ca fiind „foci și pelicani”, dă măsura exactă a inculturii politice a acestui individ aservit restaurației comuniste. În oricare altă țară racordată la valorile democrației euro-atlantice și, mai ales, în situația în care Mapamondul stă pe un butoi de pulbere, un astfel de comportament, venit din partea unui consilier al primului ministru, s-ar fi soldat cu o demitere pe măsură.

Din păcate, premierul Marcel Ciolacu o dă după cocean, conform tradiției pesediste de a-și proteja impostorii, evenimentul hidos creat de Ponta aducându-i, din păcate, lui însuși, grave prejudicii de imagine.

Dumitru Sîrghie


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments