AcasăOpiniiViorel Nădescu sau Locul sfințește Omul!

Viorel Nădescu sau Locul sfințește Omul!

Contrar proverbului românesc, care ne spune că „Omul sfințește locul”, antreprenorul Viorel Nădescu din Drăgănești-Olt, spune răspicat: „Locul sfințește Omul!” „Și asta”, spune domnia-sa „pentru că acest orășel este un loc încărcat de istorie, un leagăn de civilizație care mă onorează și mă obligă față de concetățenii mei!”

Responsabilitatea socială a domnului Viorel Nădescu față de drăgăneșteni s-a materializat, în ultimii ani, în demararea și finalizarea unor proiecte economice private, de interes comunitar, care au contribuit și vor contribui, în continuare, la dezvoltarea economică, socială și chiar culturală a orașului Drăgănești, prin  crearea a peste 200 de locuri de muncă. Este vorba de punerea bazelor unei Croitorii în sistem Lohn și a unei Fabrici de furnir, singura cu acționariat românesc din țară. Ambele instituții se află în incinta fostei Filaturi de Bumbac a orașului, pe care Nădescu a cumpărat-o, recuperând, astfel, obiectivul de odinioară, faptă pe care a considerat-o ca fiind o datorie morală față de concitadinii săi.

Pe viitor, Viorel Nădescu are în vedere, prin eforturi proprii, să conserve, pe cât posibil, patrimoniul cultural al orașului, legat de ceea ce a lăsat, în urma sa, muzeologul, muzeograful, artistul plastic, istoricul și publicistul Traian Zorzoliu.

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, Viorel Nădescu urează locuitorilor din Drăgănești Olt un „Paști Fericit”, convins fiind că momentul Învierii Domnului le va întări încrederea și speranța în Mântuitor. Hristos a Înviat!

Dumitru Sârghie


2 COMENTARII

  1. Cam cioban el așa, din naștere… Lumea din Draganesti nu-l agreează, pentru că e cam infatuat și nu știe să dea bună ziua…

  2. Eu i am lăsat un Cv să mă angajez la dânsu și nici măcar cs manipulant nu mă angajează.

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments