AcasăAlegeri europarlamentareVotați candidații PMP pentru Parlamentul European!

Votați candidații PMP pentru Parlamentul European!

Menirea noastră, ca lideri și membri ai Partidului Mișcarea Populară este să-i convingem, cu argumente, pe locuitorii acestui județ că, în ziua de 25 mai a.c., trebuie să vină la vot, pentru a arăta Europei că România nu este un sat fără câini, că în România nimeni nu mai poate minți cu atâta nerușinare, precum o fac Victor Viorel Ponta, patronii Antenei 3 și cei ai RTV.

marian caruntu si tinerii pmpAvând de mici tendința naturală de a minți, acești cavaleri ai  Apocalipsei i-au mințit și îi mint, în continuare, pe profesori, pe elevi, pe întreprinzători, pe militari, pe agricultori și pe muncitori, pe toți salariații României și – mai ales – pe pensionari. În cei doi ani de guvernare, minciunile lor s-au transformat în înșelătorie, în șarlatanie, în demagogie și incompetență.

Datoria PMP și a tuturor oamenilor de onoare din acest județ și din toată țara este să refuze a mai fi masa de manevră a acestor mincinoși cu diplomă, și aceea plagiată. Oamenii de bună-credință trebuie să-i ceară socoteală acestui guvern pentru toate relele pe care ni le-a pricinuit, în tot acest timp, și să-i interzică familiei Ponta de a se mai juca de-a politica pe banii noștri.

Cum pot face acest lucru? Simplu! Votând candidații PMP pentru Parlamentul European. Intelectualii acestui județ, muncitorii năpăstuiți, care mai cred încă în ziua de mâine, țăranii adevărați, sătui de atâtea minciuni socialiste, elevii cu drept de vot și studenții care-și văd aripile frânte de demagogia clientelei politice a lui Ponta, trebuie să pună punct carierei politice a acestor urmași ai lui Ion Iliescu. Ei trebuie să voteze candidații PMP, singura formațiune care poate să redea demnitatea României în lume.

Votați candidații PMP!

Cu prețuire,
Marian Căruntu, președintele Partidului Mișcarea Populară Slatina

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments