AcasăAlegeri europarlamentareVOTAȚI VASILE POPA! SINGURUL CANDIDAT AL OLTULUI PE UN LOC ELIGIBIL!

VOTAȚI VASILE POPA! SINGURUL CANDIDAT AL OLTULUI PE UN LOC ELIGIBIL!

 Vasile Popa, președintele PRM Olt, deplânge faptul că, în afara PRM Olt,  niciun partid din județul nostru nu a fost capabil să-și desemneze pe un loc eligibil un om al locului, care să ne reprezinte și pe noi, cu cinste, acolo, în capitala democrației europene, Bruxelles.

De aceea, dată fiind poziția sa fruntașă pe listele europarlamentare ale PRM, Vasile Popa face un apel către alegătorii județului nostru pentru a vota lista acestei formațiuni. Președintele PRM Olt a subliniat că, în calitatea sa de europarlamentar, va acorda, pe lângă problemele generale specifice, un plus de atenție situației rromilor din România și, bineînțeles, din județul Olt, urmând să promoveze și să monitorizeze diferite proiecte și programe dedicate acestei etnii.

Prezentăm, în continuare, un fragment din discursul d-lui Vasile Popa, rostit în cadrul unei recente conferințe de presă.

prm vasile popa 588Cred că mesajul nostru a fost receptat în mod corect de către electorat

„Partidul România Mare a desfășurat o activitate intensă pe tot teritoriul țării, toate organizațiile locale, cât și conducerea centrală, preocupându-se de transmiterea mesajului electoral către fiecare cetățean al țării.

Aici, la noi în județul Olt, am reușit să atingem cote bune, în organizarea și desfășurarea campaniei electorale, cu festivisme, ci printr-o relație amicală, de la om la om.

Am avut întâlniri electorale cu cetățenii din Perieți, Corabia, Scornicești, Balș, Caracal și din alte localități ale județului, precum și cu oameni care s-au aflat în târgurile de la Osica, Câmpu Mare și Potcoava.

Cred că mesajul nostru a fost receptat în mod corect de către electorat și sperăm ca, după 25 mai, să avem și rezultatele așteptate.

Așa cum spuneam, și conducerea centrală a PRM s-a implicat activ în această campanie electorală. Președintele Corneliu Vadim Tudor se află de mai bine de două săptămâni într-un turneu electoral prin țară. La două dintre aceste întâlniri am participat și eu. Este vorba despre cele de la Râmnicu-Vâlcea și Petroșani. Pot să vă spun cu mâna pe inimă că aceste întâlniri au fost o reușită totală.  Oamenii cu care am discutat și-au spus părerile, nevoile, nemulțumirile față de activitatea guvernamentală și multe altele.

Au fost ascultați cu atenție, iar d-l președinte Corneliu Vadim Tudor, le-a reamintit că, de 25 de ani, PSD, PNL, PDL, UDMR s-au tot rotit la guvernare, partidul România Mare fiind tot timpul în afara actului de conducere al țării.

Președinția și Guvernul se află într-un război total, caracterizat prin cuvinte și replici dure, lucruri care nu sunt normale într-o țară democratică, membră a Uniunii Europene.

Instituțiile statului ar trebui să se preocupe de bunul mers al activității economico-sociale, de rezolvarea problemelor cetățenilor, nu de spectacole de prost gust pe la televiziuni.

Aceste spectacole neplăcute credem că vor fi tratate ca atare și sancționate corespunzător de electorat, la scrutinul din 25 mai 2014”, a declarat Vasile Popa, președintele PRM Olt și candidat pentru funcția de parlamentar european.

LINIA ÎNTÂI

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments