AcasăAlegeri europarlamentareVotează cu suflet de român, oriunde te-ai afla

Votează cu suflet de român, oriunde te-ai afla

La sfârșitul săptămânii viitoare, Dan Diaconescu, fondatorul Partidului Poporului Dan Diaconescu, este așteptat în județul Olt, alături de candidații pentru alegerile europarlamentare și de parlamentarii PP-DD. Din această delegație, va face parte și slătineanul Radu Orzață, candidat pe locul cinci, pe listele PP-DD, și important lider central al partidului.

Radu Orzață este un bun profesionist care, alături de echipa sa, și-a propus ca, în Parlamentul European, să lupte și să-și apere țara, să reprezinte, cu cinste și onoare, România, să vegheze la respectarea drepturilor fundamentale ale cetățenilor României și să informeze corect asupra oportunităților pe care românii le au. Radu Orzață poate fi caracterizat, în câteva cuvinte, ca fiind un tânăr politician de succes, rupt de mentalitatea și obiceiurile comuniste, un om serios, cinstit, competent, loial poporului și cuvântului dat.

radu orzata 586 33Candidatul Radu Orzață îi îndeamnă pe români să lupte pentru visele lor, iar pentru ca vocea României să fie auzită la Bruxelles, pe 25 mai, românii de pretutindeni să pună ștampila pe  poziția 15 de pe buletinul de vot.

E nevoie de zâmbete pe fața românilor

Așa cum am spus, delegația PP-DD va poposi, în județul Olt, pentru a-și lansa candidații la alegerile europarlamentare și pe plaiurile noastre, startul campaniei electorale dându-se la Arad, unde conducerea partidului, candidații la Parlamentul European, parlamentarii PP-DD, precum și președinții de organizații din țară au fost așteptați de mii de membri și simpatizanți.

Pentru aceste alegeri, PP-DD și-a propus ca slogan „Votează cu suflet de român, oriunde te-ai afla”, slogan care deja a prins la public, deoarece oamenii s-au săturat de promisiunile celorlalte partide politice aflate în lupta pentru Parlamentul European. Primele cinci locuri pe lista PP-DD pentru Parlamentul European sunt ocupate de Dan Diaconescu – fondatorul partidului, Simona Man – președinte PP-DD, Diana Voiculescu – prim-vicepreședinte, Liviu Neagu – secretar general și Radu Orzață – vicepreședinte.

radu orzata 586După deschiderea oficială a campaniei electorale de la Arad, Dan Diaconescu, împreună cu echipa sa, și-a început periplul prin țară, în DD-mobilul său, mașină dotată cu sisteme performante de sunet, care-l ajută pe fondatorul PP-DD să fie mult mai aproape de concetățenii săi. Acesta și-a propus să meargă din sat în sat, din comună în comună, din oraș în oraș, pentru a strânge, prin intermediul unor bilețele, toate dorințele, năzuințele și visele românilor. „Încercăm să vă îndeplinim visele, chiar dacă nu suntem la putere. Încercăm să le îndeplinim pe toate după ce vom fi la putere, astfel încât toți românii săraci, obidiți și amărâți din România actuală, să fie fericiți, din noiembrie încolo sau din 25 mai. Depinde de noi, depinde de d-voastră să-i facem fericiți pe cei din jurul nostru, cât mai repede. E nevoie de zâmbete pe fața românilor. Trebuie să alungăm tristețea și lacrimile din colțul ochilor dvs.”, a declarat Dan Diaconescu.

După Arad, au urmat deplasări în localități din Giurgiu, Argeș, Buzău, Slobozia, Dolj, Galați, Ialomița, Constanța, Tulcea, Vrancea, Satu-Mare, Brăila, Timiș, Caraș-Severin, Mehedinți și Rm-Sărat. La Satu-Mare, Dan Diaconescu  și-a depus candidatura pentru alegerile parțiale pe Colegiul 2, pentru funcția de deputat, loc rămas vacant după plecarea lui Ovidiu Silaghi. „Am văzut lucruri care m-au șocat, copii care îmi săreau în fața mașinii cu afișe ale PSD-ului pe care le rupeau, tineri care știau deja semnul PP-DD și, mai ales, maghiari care îmi spuneau despre felul în care i-au furat până și liderii lor maghiari. Am hotărât ca eu să fiu primul președinte al unui partid înființat în București care să candideze, pentru prima dată, într-un fief pe jumătate maghiar, în care trăiesc foarte mulți simpatizanți ai UDMR”, a spus Dan Diaconescu.

PP-DD va lupta pentru bunăstarea românilor 

Lista candidaților PP-DD este formată din oameni cu vârste între 25 și 50 de ani, două generații care își vor aduce contribuția, în mod echitabil, la promovarea României în Parlamentul European, folosindu-și experiența politică și ideile creatoare specifice tinerei generații, astfel încât să aducă un plus valoric promovării ideilor europene. PP-DD va avea o campanie națională pozitivă, axată pe ceea ce își doresc cu adevărat românii de la parlamentarii europeni. Candidații PP-DD pentru alegerile europarlamentare din 25 mai își propun să demonstreze că politica se face în favoarea oamenilor, pentru creșterea bunăstării acestora. Strategia de abordare a acestor alegeri se bazează pe noțiunea de echipă unită, fiecare candidat își cunoaște bine locul și ceea ce are de făcut. Candidații PP-DD vor demonstra, în Parlamentul European, că românii sunt cetățeni egali în drepturi cu toți ceilalți locuitori ai țărilor europene. Aceștia vor avea acțiuni concrete, îndreptate împotriva marginalizării și discriminării românilor în Europa.

LINIA ÎNTÂI

1 COMENTARIU

  1. TOT ANAINTE FARA FRICA,PE 25 GUVERNUL PICA….TRAIASCA PP DD….

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular