AcasăActualitate12 Martie – Ziua Gărzii Naționale de Mediu

12 Martie – Ziua Gărzii Naționale de Mediu

În vederea celebrării acestei zile, Comisariatul Județean Olt al Gărzii Naționale de Mediu a organizat mai multe activități social-educative, cu scopul de a îmbunătăți gradul de conștientizare publică asupra importanței protecției mediului înconjurător.

Acțiunile au debutat marți, 10 martie 2015, cu o vizită tematică la SC PRYSMIAN CABLURI ȘI SISTEME SA. Ieri, 11 martie, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Olt, cu Școala cu clasele I-VIII Nr. 1 Slatina și Liceul Teoretic Osica de Sus, Comisariatul Județean Olt al Gărzii Naționale de Mediu a organizat o oră deschisă cu tema „Poluarea mediului – prevenție și măsuri coercitive” la unitățile școlare menționate.

O altă vizită tematică a avut loc astăzi, 12 martie a.c., la SC ALRO SA, unde au participat și două clase de elevi din ciclul gimnazial și liceal.

De asemenea, acțiunile continuă, în perioada 15 martie 2015 – 15 aprilie 2015, cu plantare de arbori pe un teren degradat sau cu regim forestier, acțiune ce se va desfășura în parteneriat cu Direcția Slvică Olt.

Ionuț Dumitrescu

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments