AcasăActualitateConsiliul Județean Olt a deschis oficial sezonul sărbătorilor de iarnă! Peste 3000...

Consiliul Județean Olt a deschis oficial sezonul sărbătorilor de iarnă! Peste 3000 de copii vor primi daruri, până pe 20 decembrie!

Zeci de colindători au trecut pragul Consiliului Județean Olt, cu ocazia Sfântului Nicolae. Aceștia au încântat, prin urări și colinde, fiind recompensați cu dulciuri. În perioada următoare, sunt așteptați, la CJ Olt, alți 3000 de colindători, din cadrul unităților școlare de învățământ din județul nostru.

„Sfântul Nicolae, ocrotitorul copiilor, ne-a trimis, astăzi, în dar, cete de colindători, care ne-au vestit Nașterea Domnului. Pentru bucuria pe care ne-au oferit-o și urările frumoase transmise, micuții au fost răsplătiți cu daruri dulci. Deschidem oficial sezonul sărbătorilor de iarnă și așteptăm, până pe 20 decembrie, la Consiliul Județean, 3000 de copii care ne vor încânta cu glasurile și zâmbetele lor sincere.

Felicitări cadrelor didactice pentru implicarea în continuarea tradiției colindului și păstrarea în sufletele copiilor a magiei sărbătorilor de iarnă”, a spus Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt.

Dragoș Sîrghie


RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments